SNYGGASTE KLACKARNA TILL HELGERNA

.

.

.IMG_9762

.

.

Ovan – mina nya fina svarta pumps från Rizzo! Klassiska, lite skönt spetsiga och så där lagom höga i exklusivt präglat skinn..

.

.

.

IMG_9755

.

.

Blir alldeles perfekta till helgernas festligheter för det finns väl inget som kan krydda en outfit så bra som ett par riktigt schyssta höga klackar. Sen så gäller det att de är bekväma också.. Jag har ju själv riktigt höga vrister och har ofta svårt att hitta sköna skor som känns stabila men dessa funkar jättebra. (Ska dock safa med att lägga in en liten kudde under hålfoten:)

.

.

.

IMG_9672

 

.

.

Rizzo har ett stort utbud av riktigt snygga kvalitétsskor, både i deras fysiska butiker och i webshopen. Jag tycker personligen att man verkligen ska satsa på just kvalité när det kommer till skor för det är så viktigt för helheten och för känslan (Man vill ju att den mysiga julfesten ska vara utan skavsår och ömma tår)

.

.

.
.
IMG_9680-4
.
.
IMG_9750-2


.
.

Modellen på mina pumps, och min julklapp till mig själv, heter Azelia och finns i flera färger och material och går att klicka hem här.

.

.

.

.IMG_9736-4.

.

Gravid i festkläningen och redo för lite christmasmingel! (Klänningen är en gammal favorit från By Malene Birger)

.

.

.

.

.

I samarbete med Rizzo

.

.

.

.

.

12 kommentarer till “SNYGGASTE KLACKARNA TILL HELGERNA

  1. Avis, jag vill osså hitta de perfekta pumpsen. Men med korta-tjocka fötter som gärna sväller ut åt alla håll och kanter är det svårt. Men skam den som ger sig, jag letar vidare.

    Och du och magen är fabulous!

  2. Hej
    Tipser lige om lidt mere netflix:
    Serie: line of duty, og human trafficiking
    Film: the teacher med J. Moore
    Venlig hilsen

  3. Riktigt snygga skor, ja hela outfiten är jätte snygg. Du var ju så fin och smal innan du blev gravid så du har ju verkligen bara den där fina magen, jag som var lite rundare innan känner mig mer och mer som en flodhäst hehe. Jag själv tycker numer att det är jobbigt att gå i högklackade skor, jag som alltid gick i riktigt höga klackar förr har liksom blivit aningens bekväm. Men jag ska nog börja med det sen igen efter graviditeten för just nu samlar jag en del vatten i kroppen så är något svullen.
    Ha en fin kväll
    Kram Linda

  4. Lägg av så snygg du är 🙂 och skorna är riktigt fina! *smyger vidare till webbshoppen …*

  5. Så snygga skor och såå snygg DU är! 🙂 Höga klackar gör ju så mycket för outfiten, men jag är så bekväm av mig… Helst barfota… Kanske får skärpa mig på den fronten och satsa på klackar på julafton. Åtminstone när gästerna dyker upp, sen kanske jag gör strumplästen igen… 😉
    Kram Jenny
    http://www.jennybennhedencarpvik.se

  6. Hur gullig är inte din fina mage i den vackra klänningen…..
    Hela sovrummet är också superfint. Sköt om dig och njut av allt.
    Kram Lena

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg