LJUVLIGA JULGÅVOR

.

.

.

IMG_0690-5

.
.

Vi fick ju bara s å fina julklappar i år. Förutom min älskade byrå, som bästa tomten H levererade, så dök exempelvis en ny tokläcker Nespressomaskin upp bland julklapparna på julafton. (Fast maskinen är inte från Nespresso, nejnejnej, den är från svenska Sjöstrand. Man använder exakt samma kapslar bara:)

.

.

.
IMG_0714
.
.

En annan klapp var en stor snygg hurricanelykta från Skogsberg & Smart som sprider ett fantastiskt läckert sken när den är tänd på kvällen.

.

.

.
IMG_0701

.
.

.

Och nya bestick fick vi. Och inte vilka bestick som helst utan 48 drömbestick i form av klassiska Mitra från Georg Jensen. Ojojoj vad snälla vi måste varit (Tusen tack åter igen fina bästa<3)

.

.

.

.

.

Bonsoir Annandagskväll!

.

.

.

.

Mår ni fint mina kära bloggisar!?:)

.

.

.

Här sitter jag under filten i fåtöljen framför brasan i vardagsrummet medans Beabus pysslar på golvet strax brevid och Cooperlicous värmer mina fötter. Lyssnar på skön musik och äter massa julkolor från Pärlans (de godaste ever) och har det verkligen hur soft som helst. Preciis som en Annandagskväll ska vara:) Idag har vi bla varit en tur ut på landet och hälsat på svärmor och bonusvärfar och blivit bjudna på en jättegod lunch (svärmor är fantastisk i köket) och bara hängt och bläddrat i gamla fotoalbum och pratat likheter och oliheter och minnen och myst.

.

.

Nu alldeles strax blir det en tur in i duschen för skrubbning och hårinpackning och skön ansiktsmask och sen efter det åker jamasen på och så blir det hämtpizza och film! Är det den stora softardagen så är det:)

.

.

Hoppas ni har det riktigt härligt och mysigt ni också och att ni njuter ordentligt av kvällen!

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “LJUVLIGA JULGÅVOR

 1. Vilka ljuvliga presenter! Stora slappardagen indeed är det idag. Mannen blev utkallad på jobb men barnen och jag har beställt mat och slappar framför TV och dator.
  Kram

 2. Tjingeling,
  Gud vad fina saker du fått, byrån är fantastisk! Sjöstrands espressomaskin har jag med, älskar den mest för att den är snygg haha, dricker vanligt bryggkaffe oftast..
  För den som vill veta så har Granit den i sitt sortiment och har haft länge, sen kan man som jag gjorde beställa direkt från Sjöstrands hemsida.

  Så mycket härliga bilder du bjuder på Petra, alltid lika kul att kika in här 🙂

  Kram och god fortsättning!
  Catta

 3. Hej P!
  Varifrån är tavlan i bakgrunden? (Ser ut att föreställa en pool av något slag…)
  Tack på förhand och god fortsättning. 🙂

Comments are closed.