DET SNÖAR I VECKA 21

.

.

.

IMG_0768-2
.
.IMG_0783-3

.

.

IMG_0748-2.

.

.

IMG_0772-2
.
.
Jag idag! Nu är vi i vecka 21 jag och mini och nu har jag ä n t l i g e n skaffat mig ett par mammajeans. Obeskrivligt skönt känns det faktiskt för magen att få ”lite space”:) Tröjan jag har på mig är också en ny skön mammatröja och den är från Gap och jeansen från Mamalicous (jeansen har kilar med trikå framtill vilket jag tycker är toppen – gillar inte de där med en stoor mudd över magen) + skor från Novita Scorett.

.

.

.

.

.

Tjingeling söndag!

.

.

.

.

Hurra – det snöar ute! Liite senaste laget kan man ju tycka, hmrf, att vädergudarna kom med denna nederbörd n u när julen är över och allt… Men det blir ju faktiskt så vackert och ljust med lite vitt på marken och Bea är överlycklig och pratar skidor och pulkor. Hoppas bara inte att det blir snökaos i vårt land i veckan för om några dagar åker vi ju ner över halva landet till vänner för att fira nyår och då vill vi inte crazyväder:S

.

.

Idag har jag inte gjort mycket alls förutom att legat i lugn och ro och myst i soffan och tittat på nya serier på Netflix (just nu Jane the virgin) och mumsat massa godsaker medans H och Bea varit iväg på Lekland med kompisar. Men nu är alla hemma igen och jag är själv på väg ut för att ta en sväng på nere på stan i några ärenden och sen tror jag de andra också får komma ner för söndagsmiddag ute (Är just nu extremt supersugen på en saftig plankstek – kanske är det en ny gravidcraving på gång! Är det någon söt läsare som vet om någon schysst restaurang överhuvudtaget serverar sådana i Västerås?!?)

.

.

Önskar er alla en fin fortsättning på dagen så ses vi snart igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

 

13 kommentarer till “DET SNÖAR I VECKA 21

  1. Du är jättefin! Och vilken fin färg på läpparna, är det läppstift/läppglans? Och vilket märke/färg i så fall? 😀 tack på förhand!

  2. Hej Petra!
    Det finns säkert fler ställen i Västerås som serverar plankstek, skulle jag gissa, men just nu kommer jag bara på Ruffino.

  3. Du kler virkelig å være gravid, alltid vært vakker, men nå er du helt nydelig, du stråler. Fortsatt god jul.

  4. Så gulliga bilder! Du är himla vacker och ser ut att må fantastiskt i din graviditet!
    Bildkvaliteten är fortfarande konstig med oskärpa och stora ”korn”, men det kanske bara är på min skärm? Ha ett mysigt slut på året med mini i magen och skatterna.
    Kram C

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg