MIN INSTAWORLD

.

.

.

Instaworld
.
.
Instapics från idag – måndagen den 28:e december!

.

.

.

.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

Hur har ni det där ute i Vår vackra vintervärld!?

.

.

Här hos oss är det bara jättefint och vi har, som säkert många av er andra med vinterlovslediga skatter, varit ute och busat i snön flera gånger idag. Vilken lycka med att äntligen få lite r i k t i g vinter. Men nu så är vi inne igen och värmer oss framför en film (och laptopen)  här med var sin kopp rykande varm choklad:)

.

Ovan ser ni ju som sagt lite pics från mitt instakonto som jag klistrat (bombat) in idag för jag har ju upptäckt att jag har över 20 000 följare!!! Det måste ju firas lite:) Hur kul som helst är detta och tusen tack alla ni som följer och som lämnar uppskattande små hälsningar även där. Om ni inte följer mig på Instagram och vill kika in hos mig så heter jag @houseofphilia eller så går ni in här. (Ofta uppdateras det kontot eftersom det är så snabbt och enkelt att bara bränna av ett par bilder med ajfånen:)

.

.

Nu ska jag fundera ut vad vi ska äta för mumsigt till middag… Vill inte ha mer julmat nu (fått nog!), vill inte ha för flottig mat (fått nog!), vill inte ha någon kall mat eller för magert och toknyttigt utan vill ha något riktigt gott men är gravidtom i skallen. Hmm. Några förslag kanske??:)

.

.

Vi ses snart igen vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

12 kommentarer till “MIN INSTAWORLD

 1. Fina bilder! Jag känner samma som du angående maten så efter jul blir det tacos och asiatiskt. Idag gjorde jag en enkel gryta med röd curry. Koka upp en burk med kokosmjölk, rör i 1 msk red currypasta, 1,5 msk fisksås och 1 tsk socker. Låt kycklingbitar kokas klara i såsen och i med lite paprika och bambuskott därefter. Lite thaibasilika över och det blir toppen!

 2. Ja vilken UNDERBAR vinterdag vi haft! Så härligt!

  Jag är också trött på all julmat så här hemma har barnen beställt tacos idag, så det får det bli!
  Kram och God Fortsättning!

 3. Ja så härligt att det äntligen kom lite snö! Stort grattis till 20 000 följare, upptäckte att jag inte följer dig där så det ska jag genast börja göra.
  Kram Johanna

 4. Måste bara få berätta vad som hände när jag bestämde mig för att ta samma färg som du har i tv-rummet… Vi håller på att renovera hela övervåningen och vårt hus är ett gammalt hus från 20-talet. Provmålade en bit på väggen med din gråakulör och började sedan riva ner gamla tapeter ner till massoniten som man hade målat på från första början när huset byggdes. Där dyker exakt samma gråanyans upp. Helt otroligt!!! Färgen blev jättebra och kul att man återställt till originalet igen 🙂 tack för inspirationen!

 5. Härliga bilder från ert hem. Älskar att det äntligen kom snö. Allt blir så mycket ljusare då. Hoppas bara att den får stanna. här blev det bara julmat på julafton, sedan har det blivit blåbärssoppa här om du förstår vad jag menar. Längtar efter vanlig fräsch mat.
  Kram Helena

 6. Tack för härlig inspiration! Mitt badrum är nu färdigt, ursnyggt, med nisch a la dig 😉
  Vad sägs om en mustig fisksoppa….mumma.

 7. Jag bara älskar att göra en gratäng på kycklingfilé som jag brynt i smör, fryst spenat, en burk soltorkade tomater med olja och till sist mozarellaost. Detta brukar jag göra när fantasin tryter och man är sugen på nåt gott men ändå inte för flottigt.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg