INCHECKADE PÅ ETT STRANDBADHOTELL

.

.

.

IMG_0953
.
.

Hur kan man tillbringa första dagen på det sprillans nya året 2016 bättre än på ett spa tänkte vi och checkade in på ljuvliga  Falkenberg Strandbad! Ä l s k a r det här stället (Vi har ju varit här en gång tidigare för ett par år sedan som några kanske minns)

.

.

.

IMG_0950-2
.
.

Ett lyxigt spahotell i äkta Hamptonstil på Hallandskusten

.

.

.

IMG_0952
.
.

Och ute över havet är det lite blåsigt och grått idag men här inne ligger vi just nu på våra sköna sängar och mumsar smågodis och kikar på Ivanhoe tillsammans. Snart blir det spatime och massage (ohlalala vad jag längtar!)

.

.

.

..

.

Hej första fredagen 2016!

.

.

.

.

Hoppas ni mår bra på årets allra första dag! Kanske liite tunga i huvudet efter allt bubbel?!:) Det har problemet har ju inte jag som ni vet men liite seg är jag ändå efter gårdagens mycket mycket trevliga nyårsfirande. Det var glada barn och m a s s o r av god mat och skratt och raketer och ja det klassiska nyårsupplägget som vi gick all in på och vi hade det verkligen jättehärligt med våra vänner igår. Men nu har vi alltså lämnat den lilla vackra skånska idyllen och åkt lite norrut till Falkenberg för ett para dagars spaande. Inte fel det heller:)

.

.

Ha nu en riktigt mysig och soft dag vänner så kikar jag in till er snaart igen! Tänk att det är år 2016. Jag känner i hela kroppen att detta nya år med mycket stor säkerhet kommer bli väldigt spännande (Min Mini sprattlar som en liten tok där inne:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “INCHECKADE PÅ ETT STRANDBADHOTELL

  1. Welcome to my hometown!😃 Såg att de serverar årets första brunch på söndag mellan 12-15. Kan rekommenderas. Ha en mysig vistelse och gott nytt år!👌🏼🌟

  2. Ett härligt ställe att starta upp det nya året på …..och de har verkligen lyckats skapa en mysig atmosfär där precis som på hotellet och restaurangen här i Göteborg 🙂 .God fortsättning / Pernilla

  3. Hej! Jag har just hittat dig blogg och den är såå inspirerande!
    Själv ska jag just flytta till hus och njuter av att inspireras av ditt. Tänkte även passa på att fråga var du hittat skrivborden till barnens rum? Letar efter ett långt som vi kan ha två stolar till. Tusen tack och gott nytt år!

  4. Oj, oj! Det var ett uppdaterat Strandbaden må jag säga! Baden i havet och stranden slår vilken playa som helst. Måste nog ta mig dit till sommaren. Det var 40 år sen sist 🙂

Comments are closed.