VAKNA UPP PÅ SPA

.

.

.IMG_0985

.

.

.

IMG_1014-2

,

 

.

IMG_1025-2

 

..

 

IMG_1007

 .

..

IMG_0992

..

.

.

IMG_0980-2
.

.

..

.IMG_1061..

.

..

IMG_1052

.
.

.

IMG_1054-2

IMG_0974

..

.

.

IMG_0978-2

.

..

.IMG_1086-3

 

 

..

.

V i l k e n start på dagen vi har haft här i Falkenberg! Kan nästan låta picsen ovan tala för sig själva och bara tillägga att det preciiis lika underbart här som det ser ut. Gick ner tidigt till The Retreat Club för att få en välbehövlig facial (den längsta skönaste, hela 90 min varade den! Och så använde terapeuten Nimueprodukter och dem älskar jag) och efter den behandlingen blev det hotelfrukost med utsikt över havet med lilla familia. Yes vi har haft det toppen på alla sätt här på Strandbaden men nu väntar en trip tillbaka till kära Småstaden för oss!

.

.

.

Ha en skön söndag girls så se vi hemma igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

11 kommentarer till “VAKNA UPP PÅ SPA

  1. Inredningen i matsalen förstår jag mig inte på, med dörrknackarlejon på stolarna, vita kartmattor och guldfärgade kryss mellan Ecophon-plattorna i taket. Det känns som om man är hemma hos nån avdankad Hollywoodtant, men ljuset är verkligen magiskt Skagen-likt i Falkenberg.

  2. En underbar start på 2016 tycks ni ha fått <3
    Underbart!
    Njut!
    Året har bara börjat och kommer att bjuda på många spännande och underbar stunder.

  3. Men åh vad härligt med spa!! Blir så avundsjuk. Bilderna är verkligen jättefina. Du borde testa Arken spa utanför Göteborg också! Det rekommenderar jag varmt.

  4. Kika in på din blogg lite då och då eftersom den är så lyxig! Älskar att insupa vacker inredning och vackra människor 😊 Men mee två små här hemma (3,5 och 6 månader) så går det ibland alldeles för långtid mellan läsningen av din underbara blogg! Och nu såg jag att du är gravid!!! Sååå skoj! Stort grattis vackra du!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg