BULAN OCH JAG VECKA 24

.

.

.

Untitled-1-2
.
.

Gårdagens jag i skön stickad klänning från Esprits mammakollektion.

.

.

.

.

Todelooooo Sköna Söndag!

.

.

.

.

Yes här har ni oss oven som vi ser ut just nu; min lilla “sprattelmini” och jag! Vecka 24 har vi kommit till och nu rullar det ju på ganska snabbt. Mår okej men fortfarande nästan overkligt trött och en hel del illamående och så halsbränna som bonus på det, håhå jaja;) Har märkt att jag får värst halsbränna av sånt som bröd och bullar så det ska jag hoppa framöver. Fortfarande mest sugen på syrligt och det som är salt och flottigt. En ny grej är att inlagda godsaker klättrat upp på måste-ha-för-jag-är-gravid-listan, ni vet smörgåsgurka och picklad lök. Den ultimata menyn just nu i min preggovärld är rostbiff med just det och så riktigt krämig hemgjord potatissallad, åh så himla gott. Sen så en syrlig Gino efter det (ni vet den klassiska desserten med fruktsallad i ugn med smält vit choklad över) Denna söndag ska vi dock äta en Boef Bourguignon som just nu i detta nu står och puttrar och sprider ljuvlig doft på spisen i köket och efter den blir det nog Gino (igen:)

.

.

.

Just nu är resten av la familia på lekland och jag ska passa på och köra ett litet mini-spa i badrummet. Är så torr i huden just nu så nu ska det skrubbas och packas in så det står härliga till!

,

,

,

See U soon raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

20 thoughts on “BULAN OCH JAG VECKA 24

 1. Hej! Så roligt att se lilla bulan växa, ni ser ut att må fantastiskt trots halsbränna etc 🙂
  Jag har en liten fråga.. Du verkar ju ha bra koll på det mesta så tänkte höra om du vet några bra (och uppdaterade!) bloggar ang att bygga hus. Är på jakt efter hus men hittar inget vi fallit för så nu har vi börjat fundera på att bygga. Kanske har du själv någon speciell hustillverkare du hört extra bra om?
  Tack på förhand och stor kram!

  1. Nej tyvärr så har jag såå dålig koll på nybyggebloggar! Blir ju lätt så att man fastnar i sånt som man själv är inne i för tillfället som mammabloggar som gäller mycket för mig nu:)

  1. Haha – ja kanske det. Vi vet inte själva men det känns lite som en minikille:)

 2. Hej
  Du är alltid så fräsch och vacker. Visar fina och inspirerande bilder från ert hem. Vi ska till Västerås på lite mini semester. Vart ska man Gå och äta god och fräsch mat som inte är allt för dyr?
  Med vänlig hälsning,
  Jennie

  1. Jag tycker ju Hattfabriken är så trevligt. Gott och mysigt och inte för pricy:)

  1. Vi är på gång!:) Tror dte står mellan en Stokke eller en Bugga. Vi ska åka till Stockholm imorgon och klämma och provköra lite olika vagnar så beställer vi nog en efter det.

 3. Hej och tack för en inspererande blogg ! När jag var gravid med min yngsta dotter nu 1 1/2 år så fick jag ett tips på Lanzo och Gavicon mot illamående /halsbrännan och jag blev bättre av det. fråga din barnmorska det är hemskt att må så illa hela tiden.. men visst är det värt det förstås ☺
  Ha det gott !

Comments are closed.