BEA HJÄRTA KNYTKLÄNNINGAR

.

.

.

IMG_1536-2.

.

Minsta skatten vid sitt älskade skrivbord idag (hon sitter typ a l l t i d där och fixar med något pyssligt!:)

.

.

.IMG_1539-3


.
.

Och idag har hon på sig en av alla sina favoritklänningar och personligen så gillar jag den ovan massor. Så himla söt med små prickar och volanger och inte minst det där knytet i halsen som gör hela dressen. Klänningen kommer från svenska märket How to Kiss a Frog och jag vet inte hur många ljuvliga klänningar tjejerna haft därifrån under alla år!

.

.
.
IMG_1554
.
.

Just nu har nog Bea fyra HTKF-klänningar i sin garderob och när vår och sommarkollektionen kommer vi säkert hitta fylla på med någon mer goding…

.

.

.
IMG_1575-2.

.

Det här är det allra senaste tillskottet i garderoben, en lite flicktantig och toksöt How to Kiss a frogklänning med katter (och knyt i halsen även på denna) Denna åker nog på imorgon då det väntar kalas! (How to kiss a frogkläder kan ni just nu fynda på Babyshop  – ett tips!)

.

.

.

.

.

.
Bonsoir mes amis!

.

.

.

Tittar en liten snabbis mellan lördagens Bowlinghallbesök och middagen här för att ge flickklänningstipset ovan! Lovar att kika in med ett lite läängre inlägg imorgon (Ibland får man helt enkelt inte ihop tiden och börjar på ett inlägg som inte blir klart för man blir avbruten av något, precis som detta tex;)

.

.

Hur som helst – ha nu en riktigt f.a.b lördagskväll alla!!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

9 thoughts on “BEA HJÄRTA KNYTKLÄNNINGAR

  1. Hej! Blev nyfiken varifrån mikrofonen med högtalaren/förstärkaren kommer ifrån, som man skymtar på ena bilden?

  2. De har ljuvliga barnkläder! Jag har själv en underbar klänning därifrån som har många år på nacken. Fann den i en liten barnklädesbutik, tror inte de har kläder till mammorna nu för tiden tråkigt nog!

    Kram jenny

  3. men åh vad fina bilder och Bea är så söt så söt! som en liten godis! jag älskar babyshop! köper mycket till min tjej där också! Livly, how to kiss a frog, mini rodini! massa fina kläder!

Comments are closed.