RUM TILL MINI

.

.

Untitled-2-Recovered.
tz-356_1z-630x1024


.
.

Lite inspo till kommande bebisrum!

.

.

.

.

Todelooooo!

.

.

.

.

Åh, nu har jag börjat spåna på vår minis kommande bebis rum här hemma och det är ju s å kul… Har huvudet fullt av ideér och det jag tänker först och främst är att bebisens rum ska vara så där ombonat, mjukt och härligt. Jag vill ha en gosig heltäckningsmatta alt stor lyxig matta i någon fin mild färg där inne. Kanske enfärgad greige, kanske chevronmönstrad… Så vill jag att det ska vara vackra gardiner och en sänghimmel och en skön amningfåtölj så man kan slå sig ner med den lilla. Jag vill ju hemskt gärna ha rummet klart i n n a n bebisen är här och jag tänker då att det ska vara i lite könsneutrala färger som kanske grått och pastelligt mint. (Men vi kanske spar just tapetsering och målning tills liten är född, vi får se:)  Yes gärna sobra färger blandade med lite gladare kulörer på detaljer, vill inte att det ska kännas bara grått och dystert utan ljust och glatt! Inga murriga färger och obehandlat trä och så utan mer åt ett klassiskt barnrum om ni förstår vad jag menar:)

.

.

.

.
Untitled-1-Recovered

.
.

Letar runt på nätet och fastnar för sådana här barnrumsbilder.. Mycket textil och ovala bebissängar från Stokke..

.

.

.

21920503-origpic-0bfd25.jpg_0_0_100_100_635_442_100

.
.

Tänk när rummet är klart och liten säng är på plats och man får bädda med de där allra första bebissängkläderna… Tycker dessa jag hittade från Garbo & Friends var så fina.

.

.Skärmavbild 2016-01-25 kl. 11.58.34

Och lägga ner de där allra första kläderna i en liten byrå, åååh (Har beställt lite fint från märket Livly ovan idag faktiskt)

.

.

.

.

Men först och främst ska det ju blir ett rum ledigt här hemma som vi kan göra i ordning att inreda och fixa och det tar ju sin lilla tid:)

.

.

.

..

Nu  – mot Ica Maxi!

.

.

.
.

KRAM

.

.

.

.

17 kommentarer till “RUM TILL MINI

 1. Så fina saker 🙂 Har du kollat in Cam cam Copenhagens grejjer. Säger bara… 😉 Dom säljer jättefina grejjer till barn, mest sängkläder och textilier i gotscertifierad bomull. http://www.camcam.dk

 2. Den lille bebisen kommer få det helt makalöst fint, det är jag säker på!
  Om jag skulle få en bebis igen, så skulle jag så gärna satsa på en sådan där spjälsäng med stoppad gavel!
  Tex denna:
  http://www.cubeliebyrose.se/butik/garland-spjalsang/
  eller denna
  http://www.cubeliebyrose.se/butik/spjalsang/

  Emily skriver om växa-varianten här: Finns massor av val av färger, knappar och så:)
  http://emilysliv.se/noelias-nya-sang/

  Ska bli spännande att se hur ert vindsrum blir, när det är inrett. Vindsrum är lite av min dröm! Högt i tak eller snedtak, skrymslen och vrån och bjälkar i tak! Kan bli hur bra som helst!

  Kram Susanne

 3. Åhhh va spännande!!! Åhhh va fint. Ska bli så kul att följa förberedelserna inför minis ankomst! Så söta bebisrum/barnkammare/nursery!

 4. Det kommer bli fantastiskt med tanke på din förmåga. Men man ska inte renovera och måla och lägga en bebis i det rummet. Läs på Naturskyddsföreningen om hur färger odyl påverkar den oerhört känsliga lilla kroppen.

 5. De där lakanen i mint har jag till min lilla tjej och de är så ljuvliga. Underbar kvalité och färg och så är ju rosetterna pricken över i!

  Mint är ju väldigt fint till just rosa tycker jag, men även till grått.

  Kram

 6. Det är så oerhört roligt att pyssla med barnrum, men vi vill ha bebis nära oss, så för oss är en hörna i vårt sovrum mer användbart, även om vi för det mesta sover tillsammans i vår säng. Underlättar anknytning, amning och sömn för alla, tycker jag 🙂

 7. Ååå mys à la american style ☺️ Giraffen är lovely , blir super bra med din goda smak 👍🏻 kram 😍

 8. Vår dotter hade turen att komma över en stokkesäng på blocket. Hon köpte till den lilla bottenplattan. Så nu väntar vi bara på den lilla bäbisen som ska sova där i. (Jag tror du vet vem vår E är. Hon har jobbat hos Tintinstyle tidigare)

 9. Så roligt att inreda och planera. Gör jag med till min lilla mini som är beräknad till april. Tack för tipset nu beställde jag ett set med de sängkläderna, ur söta såg dom ut att va. Kram

 10. Så mycket fint! Såg just att Mrs. Mighetto kommit med en tapet -så fin!!! Ville bara tipsa! Finns på Miniroom.

 11. Hej fina! Spana gärna in våra ekologiska babymattor från danska favvomärket Cam Cam Copenhagen. Pastelligt, sobert och superfint! Kram från oss på Scandinavianeco.com

 12. Håller oxå på att fixa med barnrummet. Så kul! Såg en tapet på rusta liknande den på bilden ovan för endast 99 kr rullen.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg