ÄLSKLINGSBEA FYLLER 7 ÅR

.

.

.IMG_2073
.
.

Hurra hurra hurra hurraaa – idag fyller vår lilla fina Bea hela 7 år!

.

.

.
IMG_2067-10
.
.

Vi tassade upp tiiidigt och sjöng och uppvaktade imorse med fpaket (och så klart ville vår Cooperlicous vara med på ett hörn:)

.

.

.
IMG_2072-3
.
.

Pappa hade hittat många fina paket när han var i Stockholm och även mamma hade minsann hittat lite godbitar som gillades (Bla ett par riktigt knassöta lurviga enhörningstofflor som blev poppis direkt:)

.

.

.
IMG_2079

.

.

Och så hade mamma även snabbt gjort en mycket knassöt födelsedagstårta med tydliga instruktioner från kräsen dotter. Den innehöll typ grädde + socker + lite socker till… Nej inte min favorit kan jag lova men även här fick jag tummen upp “Godaste tårtan någonsin, mmmmm” (Två marsipanrosor skulle det vara på också, de är det viktigaste av allt på en riktigt bra tårta enligt Beabus:)

.

.

,

.

.

Hallå ny vecka!

.

.

.

.

Äntligen februari mina vänner – den allra sista vintermånaden är nu här! Bara att härda ut liite till haha. För visst är den här vintern i år ovanligt seg?! Eller också är det “gravidjag” som känner så och som bara vill att månaderna ska rulla på i 190 tills det blir vår och bebis. Längtar s å himla mycket efter det:)

.

.

Idag firar vi alltså lillsyster här hemma med kalas för la familia i eftermiddag och här ska jag strax sticka iväg ner på torget en sväng och fixa lite fina snittisar till matsalen!

.

.

.

Ha nu en riktigt bra start på veckan alla!

.

.

.

KRAM

,

,

,

,

 

Rekommenderade inlägg

23 thoughts on “ÄLSKLINGSBEA FYLLER 7 ÅR

 1. Det är intressant hur du alltid beskriver Bea som ‘envis’, ‘krävande’, ‘bestämd’ etc. Inte vidare smickrande och istället för att ge henne allt hon vill (som gör henne ännu mer krävande) skulle jag ta henne kanske och träffa flyktingbarn eller andra barn som inte har det så bra i livet. Då kanske Bea kräver mindre saker i framtiden och vill kanske hellre hjälpa andra och skulle framför allt vara mera t a c k s a m och ödmjuk.

  1. Vad är det för nonsens. Bea är världens finaste och inte alls krävande och jag beskriver inte henne så! Hon är som vilket barn som helst med egna önskemål och många idéer vilket jag tycker är bra! Att vara envis är inte fel och min dotter är envis i mycket (som de flesta barn) vilket vi ofta uppmuntrar. Jag menar det inte som något negativt när jag skriver att hon vet vad hon vill. Bea är otroligt snäll och ödmjuk och tacksam och det är så tråkigt att du läser in så mycket negativt i några ord och måste skriva en kommentar som absolut inte överensstämmer alls. Bea får inte a l l t hon vill men jag vill gärna att hon ex ska få den tårtan hon önskar eller att kalaset blir efter hennes önskemål när hon fyller år. Du känner inte min dotter alls genom några ord på en blogg, kom ihåg det

  2. Jag har absolut inte fått en sån bild av lilla Bea, tycker det ser ut som att hon är en sprallig, lite hoppsig tjej med vilja. Utan vilja kommer man inte nå dit man vill nå heller så ser det som positivt att mina egna barn har massa temperament o vilja. Det betyder inte alls att man inte kan vara ödmjuk o omtänksam också, utesluter inte de egenskaperna! Man tolkar som man vill tolka tror jag men skriv lite försiktigt bär det handlar om nåns barn, otroligt känsligt ju ❤️

  3. Du, Julia, kanske ska ta o lära dig av dina egna ord, bli lite ödmjuk, finns ingen ödmjukhet alls i din kommentar..

 2. Åh jag vill också att det ska gå fort nu, går in i vecka 25 imorgon men nu går det långsamt tycker jag, man längtar ju så man spricker, skönt å höra att det inte bara är jag som tycker att det går långsamt 🙊👏🏻

 3. Grattis till er fina 7-åring! Ser ut som en mycket nöjd tjej. Såklart ska man få bli extra “bortskämd” på sin födelsedag. Vår dotter har precis också fyllt 7, och klart man vill att ens barn ska få en extra minnesvärd dag.
  Kram!

 4. Grattis sötaste Bea!

  Ja denna vinter har varit seeeg, men ÅREN går fort, herregud jag minns när Bea var två.. Har man hängt med här länge då eller?
  Hoppas lillfia får en fortsatt fin födelsedag!
  Själv har jag två små som fyller nu i feb, Inez 4 & Valentin 6 så det blir mycket kalasfix 🙂

  Kram Catta

 5. Grattis Bea! Jag undrar om du är nöjd med din Kitchenaid? Vill skaffa en bakmaskin och har hört så mycket mixat om den vad gäller kvalitet.

 6. Grattis till er fina BEA <3

  Envishet kommer man långt med här i världen, den gav iaf mig livet!!
  Läste nått om det här längre upp…
  Jag är själv som sagt envis som synden och dottern har definitivt ärvt den egenskapen.
  Vilket gör att man inte ger upp i första taget.
  Och det är klart att man vill ge sina barn det man kan.
  Förstår inte varför det måste påpekas…

  Hoppas nu ni får en riktigt härlig kalasdag!
  Varma kramar Anna

 7. Grattis fina Bea 🎁🎈tror att du fått samma enhörnings gos tofflor som min dotter . Dessa är ju bara för tok söta , och det tycker även vår lille vovve som jagar dom när de sitter på någons fötter ☺️…..hoppas som sagt du får en underbar dag med massor av paket !! Anna

 8. Julia … Vad är det du skriver ? Otroligt “snedvriden” bild av Bea i mina ögon … Jag ser bara värme och bus i henne. Det är så otroligt lätt att gissa sig till ditten oh dattan, hade du inte kunnat formulera dig lite annorlunda ? STÅ på dig Petra, fortsätt att skriv precis som du är bäst på när det gäller dig och din fina familj. Och JULIA, vad vet vi när ridån gått ner, strålkastarna släcks … LÅT FAMILJEN HOFP vara … Välj dina kommentarer, tänk först och skriv/tala sedan 🙂
  Kram till er alla och önskan om en toppen vecka // GR

 9. Grattis Bea!! Ser ut som en jätte mysig födelsedag! Fina paket, ballonger och födelsedagstårta.

 10. Bea delar ju min födelsedag:) Tror hon blev störtnöjd över paketen och hade en superdag.
  Att vara envis och bestämd tycker jag är bra egenskaper. Skinn på näsan kan ta en långt under uppväxten! Upplever inget negativt alls i de orden.
  Bea verkar vara en underbar tjej:) Grattis till henne i efterskott.

  Kram Susanne

 11. Att visa sitt hat och avundsjuka genom att på nätet ge sig på andras barn är hemskt. Ta inte åt dig vackra Petra, ägna inte detta sjuka påstående någon kraft. Det kommer från någon som inte mår så bra. Hoppas din fina tjej fick en underbar födelsedag.

 12. Grattis lilla stora Beabus! =)
  Vad säger förresten du om att bli storasyster? Tycker du det ska bli kul?

Comments are closed.