KALASFÖRBEREDELSER

.

.

.

IMG_2063-3
.
.

,

Bageriet denna söndagskväll!

.

.

,

,

Todelooooo snyggingar!

.

.

.

.

I köket här i vårt casa pågår just nu kanelbullbak för fullt! (Kör mina klassiska ”Rutesnurror”, de är absolut det godaste:) Imorgon är det nämligen en liten älskad prinsessa som fyller 7 år och det ska firas stort förstås. Idag har vi bla fixat ballonger och beställt tårta enligt bestämda önskemål och de där sista presenterna ska med omsorg slås in ikväll. Vi firar Bea här hemma imorgon med tårtkalas med släkten så kör vi kompiskalaset nästa helg. Tycker det bara är s å himla mysigt att fixa inför skatternas födelsedagar och vi har ju faktiskt två barn som fyller år nu med bara två dagars mellanrum men Trulle har firat med sin pappan i helgen så vi kör hans firande på tisdag istället. Då blir middag på restaurang och baluns för den nyblivna älskade 15-åringen<3

.

.

Mycket kalasande för tillfället mao och som sagt, det är ju bara bara superroligt:)

.

.

.

Önskar er alla en soft och skön söndagskväll så ses vi!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.
.

8 kommentarer till “KALASFÖRBEREDELSER

  1. Så himla mysigt med bullbak och förväntansfulla barn inför kalas!! Alltid lika fint hos dig.. Vi har precis beställt nytt kök och jag skulle behöva få tag på liknande redskapslist i borstad/antikmässing som du har under fläkten. Vart kommer din ifrån?

  2. Åh va spännande. Känna som min snart 10-åring fyllde 7 nyss
    Tiden går så fort! Hoppas det blir en fin födelsedag. Du har ett otroligt fint kök måste jag säga!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg