JA JAG FÅR – JAG ÄR TYP 100 ÅR & GRAVID MED EN 4:A

.

.

.

IMG_2129-2
.
.

Yes här ligger jag just nu denna torsdag! I sängen fast klockan är  typ 10 och tittar på Parneviks på tv3 play (äälskar Parneviks och Mia Parnevik – så himla tokskön fyrabarnsmamma!)

.

.

.

IMG_2135

.

.

Hela familjen är Parnevik verkar toksköna och vilket h u s de har där i Florida. Stort gilla på det. Och vet ni vad jag vet om dem? Spännande va… Jo att de är sugna på just en labradoodle:) (De fick nämligen träffa Cooperlicious i somras när det var och hälsade på en granne här på gatan och blev nog lite kära. Alla blir btw kära i vår Coops:)

.

.

.

IMG_2131-2

.
.

Jag ligger inte bara och tittar på serier mitt på dagen här utan jag äter praliner också. Det får man när man är gravid och har sammandragningar och är j ä t t etrött. Vila säger alla, du är ju ”inte purung direkt” så då vilar jag och äter gottgott som jag fått av min honey (han vet vad lilla frun gillar<3).

.

.

.

.IMG_2145-2

IMG_2142

.
.

Bara favoriterna från NK balanserade uppe på gravidbulan, inte fel alls. Nomnomnom:)

.

.

.

IMG_2146

.
.

Så här ligger jag och har det ju ganska bra och känner mig stor, seg o c h kär:)

.

.

.

;

Bara 100 dagar kvar nu – nedräkningen kan börja!

.

.

.

Ha en finfin torsdag girls!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

22 kommentarer till “JA JAG FÅR – JAG ÄR TYP 100 ÅR & GRAVID MED EN 4:A

  1. Här ser man fram emot en löprunda :)) inte illa det heller? Undrar om Parneviks har ont om pengar ? Trevligt underhållande program förra året men nu är jag lite trött på samma program , vore kul med nytänk där ….

  2. Det gäller att kompensera det jobbiga med lite gosaker!!!! Det såg smaskens ut, och så mysigt att ligga och titta på serier.

  3. Helt rätt. Klart du ska ligga kvar och äta choklad för det är du mer än värd.

    Må så gott resten av dagen.

    Kram Kamilla

  4. Haha, skön du är. Ja Mia med, älskar att det dragit igång en ny säsong, härlig familj det där.
    Cooper är superfin, och toppen att han är allergivänlig! Skönt när alla kan komma och hänga i ens familj utan att få besvär. Själv gillar jag muskelhundar och vi har en staffe (staffordshirebullterrier), även kallad nannydog. Mycket hund i ett litet paket och perfekt familjehund.
    Älskar djur generellt och drömmen vore att bo på en gård, med fler hundar, lite höns och kanske får eller getter. Fast det lär stanna vid en dröm..

    Ha en fortsatt skön dag!
    Kram Catta

  5. När jag väntande min förstfödda tjej åt jag en massa mörk choklad..o tänk, nu väljer hon det ofta själv..är bara tre år😉…men ändå!! Inte så vanligt kanske.. Följer din lilla mini med spänning..må gott!!

  6. Men oh så härligt det där såg ut då! Inte alls avis…fniss…
    Det är bra att någon pysslar om dig, det är man verkligen värd som preggo om någonting!
    Kram L

  7. Ja du ska ha en fyra men du är inte 100 år. Lycka till. Skönt att du kan och har möjlighet att vila så mycket. Så lyxigt.

  8. Hej, skönt att höra att det inte bara är jag som känner mig sååå trött och seg hela tiden. Idag har jag 91 dagar kvar till storken. Jag räknar också ner, ha ha. Men det är nr 3 och jag måste säga att det är stor skillnad från när jag var gravid med första. Skyller på min ålder, fyllde precis 40, och när vi åkte pulka med barnen härom dagen kunde jag inte komma ur pulkan! Dråpligt, jag fick snällt vänta på mannens som kom till min räddning medans jag satt och skrattade åt det hela. Ha det gott och ta hand om er. Mvh Frida

  9. Dear Petra, couple of years ago you and your friends were in one TV travel show. Do you know where could I find the episode online? You were traveling abroad with tv team.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg