IMORGON BLIR DET KALAS MED DJURTEMA

.

.

.IMG_2172-3

.
.
.
IMG_2187-2


.
.

.
IMG_2180
.
.

.
IMG_2193
.
.

.
IMG_2229-3


.
.

.
IMG_2197

..

.

Detta är vad jag fixat med idag på eftermiddagen!

.

.

.

.

.

Todeloooo Fredagsbloggisar!

.

.

.
.
.

Yes maskeradkalas coming up! Idag har jag bla varit ute på landet i en fin gammal lada, som numera är restaurang, och pyntat inför Beas djurkalas imorgon. Söta muggar, tallrikar och vimplar och heliumballonger är nu på plats och väntar inför ”anstormningen”:) Temat är alltså djur som ni  kanske ser och stället vi ska vara på är en fin liten liten djurpark med alla möjliga djur från ormar och exotiska fåglar till visenter, älgar och mufflons och Bea och hennes vänner ska själva vara utklädda till djur och skatten är s å taggad här:) (Och så ska hon få världens sötaste djurtårta som hon nog kommer smälla av när hon ser. Måste nog försöka fota den också imorgon innan de små sätter tänderna i den:)

.

.

Men nu, nu är det bara fredagsmys extra allt som gäller med härligt sällskap av bla Ben & Jerry!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

8 kommentarer till “IMORGON BLIR DET KALAS MED DJURTEMA

  1. Men allt du rör vid blir ju guld.
    SÅ fantastiskt fint ja vi vill se bilder på tårta också! Berätta var köpt allt fint lovar vi är många som undrar. Ha så kul!!

  2. Första gången jag kikar in här på din blogg och jag ser dessa fina ljus, tänk om jag skulle ha sån tur att jag vann. Skulle bli så glad, kanske din blogg blev min nybörjartur! Hoppas, hoppas!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg