”PIZZAREVOLUTIONEN ÄR HÄR”

 

.

..

 

IMG_3061

.

.

IMG_3017-3

.

.

Jag har fått testa på något sprillans nytt och helt revolutionerande nämligen….Knäckepizza!

.

.

.

.

.

Bonjour mes amis!

.

.

.

Hoppas ni mår fint!?:)

.

.

Idag åt jag alltså något helt nytt till lunch och något jag aldrig smakat förut nämligen en fryst pizza gjord på knäckebröd. Var väl liite skeptisk inför detta nya påfund och tänkte att den där pizzan är nog god och så men måste väl bli ordentligt hård efter en stund i ugnen (eller seg och blaskig av fyllningen) Man vet ju liksom hur hårt och knaprigt vanligt knäckebröd är eller hur bröd kan bete sig när det blir varmt. Men eftersom jag ju gillar pizza och jag gillar knäckebröd så kunde ju själva kombon funka.. Nyttigare och därmed bättre alternativ till vanlig fryst snabb-pizza är det ju hur som helst med Knäckepizza och det är ju aldrig fel! (och nyttiga snabba luncher är väl något man ständigt önskar)

.

.

.

.

 

IMG_3024

 

.

.

Den nya Knäckepizzan från Leksands finns i tre smaker; vegetarisk, taco och med skinka (typ prosciutto ni vet) Jag valde den sistnämda och kryddade den lite extra själv med lite kalamataoliver och färsk ruccola.

.

.

.

IMG_3046

.

.

Och hur smakade denna pizza nu då? Gott!:) Inte alls så där som vanligt hårt knäckebröd utan mjukt och smaskigt. Det är ju mycket fyllning på, som gör den saftig och mjukar upp brödet utan att göra det segt. Jag körde pizzan i vanliga varmluftsugnen och det tror jag ska rekommenderas (tycker nästan alla frysta rätter blir godare i ugnen då de får den där rätta krispiga ytan och ”ugnssmaken”:)

.

.

.

Dagens snabblunch tips mina vänner blir alltså – Knäckepizza.

.

.

.

Nu blir det pw med bulan och Cooper i solskenet nere vid Mälarens strand!

.

.

.

KRAM

.

.

.

Inlägg i samarbete med Leksands

.

.

.

<script type=”text/javascript”>var tsCsId=17579148;</script>
<script type=”text/javascript” src=”http://script.tailsweep.com/js/cs.js”></script>


5 kommentarer till “”PIZZAREVOLUTIONEN ÄR HÄR”

  1. Har provat att göra själv några gånger och det blir riktigt krispigt och gott. Kanske måste prova den där!
    Kram

  2. Meeeen….. Känns som att du inte blev helt såld!😄
    Testade i butik en gång och som sagt annorlunda är nog rätta ordet!

  3. Vilka fina tallrikar du har, var kommer de ifrån?
    Och tack för tipset om pizzan😃 ser smartigt ut 😜

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg