SPORTLOVSTIME

.

.

.IMG_3093-3.

.
IMG_3113-2

.

.

IMG_3097-2
.
.

Absoluta fredagsnödvändigheter här hemma (och som säkert hos många av er andra) – godis i mängder, fräscha härliga snittisar (från bästa Mästerblomman så klart) och doftljus på bordet (det lyxiga i guld är nytt; Joshua Tree från Ralph Lauren och det doftar m a  g i s k t kan jag berätta)

.

.

.

.

Hej fredagsbloggisar!

.

.

.

.

.

Här väntar middag på Småstadens bästa italienska restaurang Limone Ristorante ikväll och det ser jag v e r k l i g e n fram emot! Oh my så god mat de har där, har nog aldrig blivit besviken och då har ändå den restaurangen funnits i många många år (Min favvorätt  är förresten Saltimbocca di Limone, prova den om ni ska dit någon gång!) Annars har vi haft en skön fredag här i vår lilla stad och skatterna har kickat igång sitt sportlov och jag har packat och fixat för imorgon åker mina stora älsklingar till Italien med sin pappa och då får de ju äta ”the real italian stuff” på plats. Lyllosarna (ja jag är lite avis faktiskt:)

.

.

Men nu är det på med finblusen och klackarna (och bulan) och så ner på en sväng stan här!

.

.

.

Önskar er alla en uunderbar kväll!

.

.

.

KRAM

.

.

.

7 kommentarer till “SPORTLOVSTIME

  1. Hej! Vacker bukett! Den där glasvasen är så snygg? Undrar var den kommer ifrån. Kanske någon som vet. Trevlig helg!

    1. Visst är vasen snygg! Har också ställt frågan tidigare om var man kan hitta den, men tyvärr inte fått svar. Kanske någon läsare vet? 😀

  2. Jättefina blommor! Vad fint det var när du fick in lite gult och guldigt i inredningen 🙂

  3. Jättefin bukett! Underbart när våren står för dörren!
    Vi har precis varit i Italien och åkt skidor…älskar både landet och maten!!!
    Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg