LÖRDAGSPROMMIS EFTER VATTNET

.

.

.

IMG_3238-3
.
.

Idag har vi haft l j u v l i g t väder här i Småstaden! Strålande sol och klarblå himmel och vi bestämde oss att ta en promenad nere vid Mälaren direkt efter frukosten (vi bor ju bara ett par minuter därifrån)

.

.

.
IMG_3115


.
.

Ja det var så himla fint och man bara kände hur man tankade kroppen full med bra och skön solenergi! För ojojoj vad man har saknat soool denna vinter men nu har det vänt, nu är våren bara runt hörnet. Härligt härligt:) Det lät högt från Mälaren när det knäppte i isen (och många var ute på den också men det vågar inte vi. Jag vill bara promma där det är plogat så att man v e t att om isen klarar en traktor, ja då klarar den nog ett preggo också:)

.

.

.

IMG_3201-2

..

.

Det byggs ständigt nya boenden efter vattnet här i vår stad och jag tycker det är riktigt charmigt med blandningen med den stora  fräscha badplasten omringad av parkbänkar och knotiga pilar, de slitna bryggorna med småbåtsplatser, den fina gamla hamnen med skärgårdsbåtarna och restaurangerna och de där nya husen.

..

.

.

IMG_3156-3.

.

Jag och bulan i solen! (mammajeans från Zalando, Uggs på fötterna, mammajeansskjorta från HM, sjal By MB, solisar Ray Ban och jacka Parajumper)
.
.
.
IMG_3169-3

.

.

Och Bea for fort fram och tillbaka på snöfria grusvägar på sin lilla cykel. Vilken lycka.
.
.

.
IMG_3196-4

.
.

Och det går riktigt bra att gå långa promenader fortfarande trots att jag börjar bli ganska så tung (9 kg + visar vågen så här i vecka 30! Vet inte om det är mycket eller lagom och jag minns inte hur mycket jag hade gått upp vid samma tid med Trulle, Lolo och Bea. Vet bara vad vikten ”slutade på” med dem:)

.

.

.

Tyckte jag såg barnvagnar precis överallt på vår promenad. Tänk när man är väldigt inne i något, ja då ser man plötsligt just det man har tankarna på hela hela tiden?!? Känns fortfarande otroligt overkligt att vi snart också ska gå så där och dra en vagn med en liten mini. Vår mini. Lillasyster eller lillebror<3

.

.

.

Jag hoppas solen strålar på er också och att ni alla får en riktigt härlig lördagseftermiddag!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

6 kommentarer till “LÖRDAGSPROMMIS EFTER VATTNET

  1. Vad fina mammakläder de har nu! Jag är 44 och det är 15 år sedan min sista graviditet, då var utbudet betydligt mindre och sämre. Fina tassar Cooper har 🙂 mina två har samma färg på pälsen så det blev dusch efter skogsprommisen idag till deras stora förtret!
    Kram

  2. Hela du är är ju urtjusig såklart! Var i Göteborg idag och letade efter den ultimata MB sjalen (utan att lyckas). Vad heter din fin fina halsduk? gillar när det är så mycket vitt i, ser lite vårigt ut sådär.

  3. Hej
    Jah skickade ett mail till dig igår ang en tapet du hade i trappan. Undrar vilken det kan vara då den är så snygg 😀

  4. Vilken snygg outfit, och vilken härlig blogg du har! Jag är gravid med mitt första barn, och det verkar som vi ligger nästan exakt lika i tid, vilket gör det ännu roligare att följa bloggen. Hoppas det gått bra med sjukhusbesöken och att ni mår bra, allihop. Kram /Mirjam

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg