TESTAT MOVEHOME

.

.

.

Todeloooo torsdag!

.

.

.

Idag har jag provat på en riktigt kul sida nämligen Byggonline! Om ni kanske också går i byggtankar så måste ni ju bara kika in på denna ni också. Det är Movehome.se som är ett varumärke från Trivselhus (länk här) och där kan man med sin fantasi bygga sitt drömhus på bara 5 minuter…

.

.

.

.

IMG_3545-9
.
.

Så det gjorde jag – jag byggde inte ett fastboende drömhus utan ett sommardrömhus på Gotland i fantasin som vi planerar att kunna bygga på riktigt en vacker dag (superfin byggtomt finns iaf redan:)

.

.

.
IMG_3553-4


.
.

Man kan göra massa olika tillval på Movehome, det finns flera olika hus och många möjligheter, och då också se vad allt ”extra” kostar direkt”. Ändringar gör man hur mycket man vill och när man är helt klar tar Movehome hand om projektet och bygger huset.

.

.

.

IMG_3584-2
.
.
IMG_3602-3

 

.

Fick till ett riktigt fint, enkelt, putsat och klassiskt sommarhus som hela la familia skulle trivas super i (Dock behöver putsen vara grå och takfoten dras in – annars blir det inte Gotlandsfeeling:)

.

.

.

Om ni vill prova Movehomesidan på Byggonline ni också så gå in här!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Inlägg i samarbete med Movehome.se

.

.

.

.

11 kommentarer till “TESTAT MOVEHOME

  1. Kul idé! Mina föräldrar har hus på Gotland med en del mark. Tanken är att vi ska bygga tillsammans vi syskon framöver så det där måste testas pronto!
    Kram och trevlig kväll

  2. Jag säljer Vårgårdahus i Stockholm Norr och Västmanland och vi tog precis fram en ”House Of Philia-Trappa” till en kund som föll för din fina trappa. Jag brukar säga till mina kunder att kika in hos dig för inspo, och länkar in till dig ibland. Om du vill se trappan så kan du kolla här: vargardahusstockholm.se/2016/03/02/en-sadan-har-trapp-vill-vi-ha/

  3. Åh, vilket bra tips! Har letat efter något liknande. Måste prova detta nu då jag hittat en lägenhet med stort renoveringsbehov, perfekt att kunna testbygga lite ju!

    Kan även passa på att jag hängt här på din blogg några månader nu men inte lämnat något spår efter mig, vill säga att du har en himla trevlig del av bloggosfären. Alltid lika mysigt att kika in här. Önskar dig en finfin helg! 🙂

  4. Snälla, jag har letat igenom din blogg, men hittar ej svar på vad tapeten heter som syns i bakgrunden där vid er datorplats/stora hallen.
    Följer din blogg sen länge och både du och ditt hem inspirerar. Tacksam för svar.
    Vänligen Helena M

    1. Se inlägg 27/5 2015 där står det. Oftast är det bäst att googla när man söker ngt i bloggen.

  5. Hej, jag har också letat och frågat innan om tapeten….undrar om du vill dela med dej om var jag kan köpa den? Trevlig kväll!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg