FRÅGOR ANGÅENDE MIN NYA TRIWA

.

.

.
IMG_3759-2
.
.
IMG_3775


.
.

Såg att ni var ett par bloggisar som frågat om min snygga guldklocka som synts på min vänsterarm den senaste tiden! Jo den är ny och från den ständiga svenska klockfavoriten Triwa (yes jag har haft en del olika Triwa jag haft de senaste åren:) Gillar verkligen de där klockorna eftersom designen är råsnygg och kvalitén jättebra (har bara haft problem men länken på någon av de tidigare modellerna) och priset är helt ok. Så att man kan få byta ibland.. Den på bilden är en nyhet i guld och med svarta visare (hittade den hos Modesto) och både tuff och elegant samtidigt. En klocka som syns helt enkelt (och så går den att duscha med om man önskar, bra för en virrpanna som jag..:) Förutom att visa min nya Triwa så måste jag ju också spreta lite med mina nymanikyrerade naglar haha, äälskar känslan av just sådana med fransk manikyr. Känns alltid s å himla fräscht.

.

.

.

.

Heeej nya vecka!

.

.

.

.

.

Ja mina söta bloggisar, här har jag tyvrr inget spännande att berätta alls idag eftersom jag ligger mest i sängen och sträcktittar Downton Abbey och dricker thé. Usch så himla förkyld jag är! Bebis sparkar som en tok (börjar blir riktigt hårda kickar nu:) och Cooper ligger och blänger uppgivet på mig eftersom han mest fått vara inne och haft tråkigt hela långa dagen (eller det var lite spännande när kylskåpsrepartören kom tyckte han. Jag tyckte dock det var desto tråkigare eftersom det visade sig att det kommer kosta ca 6000 kr att laga vår läckande ismaskin…) Lolo är just nu och hämtar Bea nere på skolan och när de kommer hem från regn och rusket ute så får de göra mig sällskap här i sängen under täcket och så ser vi någo mysign film tillsammans (och beställer lite Onlinepizza till middag, thank god för den tjänsten!)

.

.

.

Så det var dagens uppdatering från sjukstugan!

.

.

Önskar er en mysig måndagskväll vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.
.

18 kommentarer till “FRÅGOR ANGÅENDE MIN NYA TRIWA

  1. Hej måste få fråga var i småstaden du gjort dina naglar.inte ofta man ser naglar man gillar!!

  2. Har du sett att MVH-Mia köpt exakt likadan jacka som du? Why, oh why? Blev lite full i fniss:)

  3. Kan inte du ha en liten fotoskola på bloggen:) typ berätta lite hur du fotar och vad du använder 🙂 älskar dina bilder 🙂

  4. Snygg klocka och naglarna, jag dör så fina. Krya på dig, hoppas att du snart är frisk. Ha en fin dag. Kram Annika

  5. Så snygga naglar och klocka! Hoppas du kryar på dig snart. Visst är det så att en förkylning alltid känns lite värre då man är gravid, man blir på något sätt mer ”täppt” då. Det har visst att göra med slemhinnorna.

  6. Hej 🙂 Undrar bara var du/ni har köpt er labradoodle 🙂 Har letat ett tag nu hos de stora kennlarna men väntelistorna är på närmre 2 år.

      1. Les innlegg 3. februar 2016!!!!
        ”Vi har köpt Cooper privat och inte av en kennel så jag kan inte hänvisa er till just denna uppfödare (fått många frågor om detta). Men det finns flera andra som Humlamadens, Hööks och Pommondalens tex så kolla med dessa uppfödare om ni är sugna på att boka en valp! Priset på en labradoodle ligger på ca 25-35 000 kr och väntetiden är som sagt lång, ofta över ett år.”
        Lett å finne med Google!

  7. Ja, tänk vad dyrt det är att laga ismaskin:( Vi hade det på vår side-by-side, men det blev att köpa ny kyl/frys. Den här gången utan ismaskin (som jag saknar att kunna ta vatten och is i dörren!!!!).
    Älskar också Triwa, men har bara en, som jag fick när jag fyllde 40 för några år sedan. Den har sprucket glas, och att byta kostar ca 700:-, så det känns tyvärr billigare att köpa en helt ny (för läderbandet skulle också behöva bytas..). Synd. Älskar den, men det finns ju många nya fina, så helt ledsen är jag inte:)

    Kram Susanne

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg