DOCKSKÅP & ENHÖRNINGSTOFFLOR

.

.

.

IMG_3978-4
.

.

Bea har ääntligen fått det där sista piffet (ja sista och sista, det kommer säkert något mer in i hennes rum:) Draperierna vid sängen är nu uppe men de behöver de nog läggas upp en bit (och det tänkte jag att snälla händiga svärmor kan få hjälpa mig med när hon kommer hem:)

.

.

.
.IMG_3948-2


.
.

Och så har det blivit knoppar på lådorna och inte minst – dockskåpet är nu klart!

.

.

.

IMG_3975-4..

.

.

Och nu pratar vi dockskåp haha, det blev ju e n o r m t när det blev färdigt och faktiskt helt helt underbart

.

.
.
IMG_3950-8
.

.

Skåpet mäter väl ça 1.40 m över marken och har fem våningar som ska inredas av Beabus. Ska köpa några minikristallkronor som jag sett i en netbutik och som kan få lysa mysigt där i skåpet sen också.

.

..

.IMG_3962-4

.

..

IMG_3918-4.

 

.

.

Ser ni Beas enhörningstofflor? En fluffig poppis födelsedagspresent och som är hur söta som helst:)

.

.

.

IMG_3954-7.

 

..

Så nu har skatten en riktig ombonad alkvov där hon kan sova gott och så kan hon ju mysa med vänner där i kojan bakom draperiet (och de ljusgrå draperierna är världens tips – de ser så där blanka, tunga och lyxiga ut men är bara tokbilliga mörkläggningsgardiner från IKEA! Ska användas som foder till vanliga gardiner men funkar ju toppen i själva också:)

.

.

.

.

.

Bonsoir söndagskväll!

.

.

.

.

Oh my vad den här dagen har gått fort! Och det är ju ljust så länge nu, vilket ju är bara härligt, men när klockan var typ 17 så trodde jag att den var runt 14.. Hade massa saker som vi skulle hinna med men vi hann typ bara hälften (det är ju bla en del som ska och måste införskaffas inför minis ankomst och jag blir alldeles matt när jag tänker på att vi bara i dagsläget har ett par bodies som väntar i lådan…:S) Och nu är klockan redan över 19 och just det – vi måste ha middag! Magen kurrar ordentligt och jag ahr inte hunnit handla (heller) så H får nog sticka ner på stan en sväng och fixa en färdig sådan någonstans tror jag.

.

.

.

En finfin söndag men aaalldeles för kort mao:)

.

.

.

Ha nu en skön kväll så ses vi imorgon! (Efter middagen blir det filtmajm här med fötterna högt och tipsa jäättegärna om ni vet någon riktigt bra och ny film:)

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

15 kommentarer till “DOCKSKÅP & ENHÖRNINGSTOFFLOR

  1. Underbart rum! Vet du var inneskorna kommer ifrån? Så fina! Kram Lisa S

  2. Så mysigt rummet blev!
    ( Och bästa när man var liten minns jag var att ligga så där på en mjuk matta och rita/skriva 🙂 )

  3. Superfint! Undrar varifrån mattan kommer och bad tapeten heter? Kram Karin

  4. Har tittat på dessa dockskåp, vilken dröm! Se ”The intern” med Robert De Niro och Ann Hathaway. Vi hyrde den förra veckan. Oj vad vi skrattade!

  5. Vilket superläckert dockhus. Hoppas att Du vill lägga ut lite bilder när det blir inrett för det skulle var så spännande att se! 😉

  6. Hej Philia! Superfint rum 🙂

    Jag har precis fått hem detta dockskåp och skulle vilja ha hjälp med tips från en som byggt ihop detta, finns det något speciellt man bör tänka på förutom instruktionerna också undrar jag vilken färg ni använde till huset och hur många gånger ni målade? Tack tack! 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg