VI ÄR PÅ GOTLAND!

.

.

IMG_4339-5.
.
.

.

Just nu – här på vår älskade ö!

.

.

.

.

.

Tjingeling Askonsdag!

.

.

.

.

Åh, nu är vi tillbaka – ääntligen! Tillbaka på den absolut vackraste ön jag vet. Även om det det just nu är ganska slaskigt och nollgradigt och snöigt här på Gotland (Hej våren var tog du vägen?!? Du får gäärna komma tillbaka:)

.

.

.

.

.

IMG_4343-2.

.

.

Resan hit gick jättebra, trots att det var lite skärrande att det plötsligt var bombkontroller av bilarna i kön i färjehamnen i Nynäshamn. Vakter gick nämligen och kollade alla bilar och allas bagage och hade tom speglar för att även kunna se under bilarna a la scen i Homeland (Usch att man ska behöva känna det där terrorhotet tom vid Gotlandsbåten, det är verkligen inte klokt:S) Nu är vi iaf på plats här på gården vid havet på Norra ön och vi har fått upp värmen i huset och eldar för fullt i kaminen och mumsar påskgodis och bara myser 100%. Älskar verkligen att vara här – det är sån lugn och den där direkta  närheten havet  är ju bara så otroligt avkopplande… Ja allt är lugnt och soft förutom vår lilla bebbe där inne i magen som verkar fått fnatt och försöker ta sig ut åt alla möjliga håll! Ooh my, har nu ganska mycket med sammandragningar och jag hoppas verkligen inte att Mini gör ett seriöst rymningsförsök, nu när vi befinner oss gaanska så långt från närmsta civilisation..

.

.

.

Nu önskar jag er alla en riktigt härlig kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

 

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer till “VI ÄR PÅ GOTLAND!

 1. Underbart med Gotland! Nej vi får väl hoppas att den lilla stannar kvar där inne några veckor till!
  Hoppas ni får en fin påsk!
  Kram

 2. Hej, så fint ni har det!
  Både i huset i stan och på Gotland!
  Måste bara fråga – vad jobbar din man med? Och du?
  Har inte läst det någonstans .
  Ha en bra påsk!

  1. Tack så mycket. Ja det är så fint här i mamsen och papsens sommarpärla:)

   Min man har ett chefsjobb inom bank och själv så driver jag två AB. Dels Hofp som innefattar uppdrag inom foto och styling och driften av bloggen och så har jag även Elsas Entourage tillsammans med min kollega Emma och som är vår gemensamma livsstilsbloggportal.

 3. Å va härligt! Har aldrig varit på Gotland men funderar på det till sommaren, verkar helt underbart!

 4. Så fint & mysigt det ser ut där! Glad påsk! Hoppas vi får se mera glimtar från ön och huset! 🙂

 5. Askonsdag är i början av fastan! Gårdagen kallas dymmelonsdag för att man dämpade klockornas kläppar med tyg eller bytte ut dem med d:o i trä (dymlar) för att ludet skulle dämpas inför stilla veckan.

 6. åh, skulle du inte kunna ha en liten inredningsintervju med din mamma? Hon har verkligen ett helt fantastiskt öga för inredning och att få det trivsamt, lätt att se var du får din kreativa ådra ifrån!
  Glad påsk!

Comments are closed.