EN BRÖLLOPSDAG SOM KOM AV SIG

.

.

.

IMG_5754-5
.
.

K Ä R L E K S B A R N<3

.

.

.

.

God Kväll vänner!

.

,

,

.

Idag har min älskling H och jag bröllopsdag och vi firar 6 år i år. Dock har det inte blivit så mycket firande förutom uppvaktning på sängen imorse för söndagen, då alla andra mest njutit av det underbara sommarvädret, har jag mest tillbringat på akuten. Har nämligen plötsligt svullnat upp och fått massor med vätska i kroppen och jag väger nu ungefär lika mycket som jag gjorde när jag åkte in till förlossningen så ni kan ju tänka er… Tokont i huvudet har jag också haft så sjukvårdsupplysningen tyckte att det var bäst att jag blev kollad. Dock så verkade undersökande läkare på akuten inte alls särskilt bekymrad över mitt uppblåsta tillstånd, som tur var, och ordinationen blev till slut Alvedon och kaffe. Så här sitter jag nu, uppsvullen och ganska ömklig och sörplar latte och tycker lite synd om mig själv (tror att det kan vara en viss dos av Baby blues också inblandad…)

.

.

.

.

IMG_5730

.,

.

Så nej, bröllopsdag 2016 kommer inte gå till historien som den mest romantiska direkt. trots att jag nog är kärare än någonsin i min man. Och så är jag ju bara såå kär i vår lilla bebis här hemma, ja det är nästan löjligt mycket. Tänk att man ens funderar saker som att ”hur ska jag kunna älska ett till barn lika mycket som de jag redan har” innan man får ett syskon. Yes den där lille, ännu namnlöse, är helt enkelt bara s å underbar<3

.

.

.

Ha nu en riktigt fin söndagskväll söta ni så ses vi snart igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

 

28 kommentarer till “EN BRÖLLOPSDAG SOM KOM AV SIG

  1. Så skönt att det inte verkar vara något allvarligt, men förstår att du blev orolig! Han är för ljuvlig den lille gossen! Jag har aldrig tänkt tanken på om man kan älska nästa barn, lika mycket som det första… Anledningen är väl säkert att vi fick tvillingar första gången vi fick barn. Så vi har ju aldrig haft ”bara ett” barn 😉
    Och du…bröllopsdagar kommer ni säkert få många fler att fira! 😉 =)
    Kram/Maria

  2. Stakkars deg da, godt at det ikke var noe alvorlig, men ikke hyggelig når noe slikt skjer. Men den lille prinsen deres er helt skjønn. og som Maria sier, bryllupsdager kommer det mange flere av, årets bryllupsgave er jo ganske fantastisk :- God bedring Petra og kos deg masse med lillegutt.

  3. Åh nej vad jobbigt för dig! Tur att det inte verkar vara allvarligt
    Det kommer fler bröllopsdag att fira och tänk att ha en underbar liten ny bebis att älska! Kan titta på honom och riktigt känna hur gott han luktar, finns ingen underbarare doft!
    Ta hand om dig och stor kram

  4. Åh,vad jobbigt för dig! =( hoppas att det vänder snart!vad söt han är eran son =) och ni får ju fira det ordentligt nästa år eran bröllopsdag.
    Ta hand om dig!
    Kramar

  5. Godkväll ☺️Så underbart fin baby ni fått ,så perfekt 👌🏻. Tips :jag svullnade oxå upp otroligt mycket över en natt fick ordination dricka minst 2 liter vatten varje dag !! Det hjälpte 😉 ha det bäst 💕

  6. Jag svullnade också upp efter mitt första kejsarsnitt. Det visade sig att det var en biverkan av Diklofenak som jag fått för värken efter operationen. Svullnaden försvann direkt efter att jag slutat med den. Huvudvärk (i flera dagar) har jag fått efter bägge mina snitt. Det kan bli så av bedövningen har jag fått förklarat för mig i efterhand av läkare.

  7. Tråkigt med hälsoproblem. Lillgossen är härlig. I Finland firas morsdag idag. Så härligt att du skriver öppet om livet, både fina och mindre fina aspekter! ❤

  8. Åh va söt han är! Ska bli kul att höra vad ni väljer för namn på lillprinsen sedan 🙂
    Krya på dig! Kram

  9. Men grattis!!! Så fint det hela.. Nu vill jag ha en 4,e:) och vilket fint barnrum.
    All lycka! Puss

  10. Var rädd om dig och hoppas du mår bättre snart! Nyförlösta mammor är det sköraste som finns, med alla känslor på utsidan. Att inte må helt okej fysiskt just då är jättetufft!

  11. Grattis på bröllopsdagen 💑 Han är ju bara
    för söt er lille son 💙 Så trist att du inte mår
    riktigt bra 😕 Det kommer bli bra igen
    Var rädd om dig och var rädda om varandra
    och kärleken så kommer man långt ❤️

  12. Så ljuvlig! Får mig att längta efter min lilla prins som bakas för fullt i magen. Var har du köpt de fina kläderna?
    Hoppas att du snart mår bättre.

  13. Grattis till bebisen! Så uppsvullen blev jag oxå efter min tredje😖inte roligt…..t o m fötterna var som klot😰….det tar några dagar men över går det😅! Stooort grattis igen🤗

  14. Glömde……. Om huvudv. inte går över, lägg det ner raklång fast med huvudet lägre än fötterna! (Fick det oxå efter núm 3)…..biverkning av bedövningsmedlet kan det vara. Det går över av sej själv men om du dicker Myyyycket vatten går det fortare ur kroppen!😘

  15. Så fin han är Er lille kille<3
    Drick extra mycket vatten. Lätt att få vätskebrist när man är nyförlöst och man ammar ofta för att få igång produktionen av bröstmjölk, och då kan kroppen istället lagra vätska för att kompensera. Tips är att varva vanligt vatten med vätskeersättning (brus), en gång per dag, för att få salter och mineraler också:)
    Amningen fungerar också bättre om man ser till att dricka som man ska.

    Huvudvärken kommer nog av vätskebrist. Men kan också vara en komplikation av ryggbedövningen. Man kan få galet ont i huvudet av den, och det känner man inte alltid direkt eftersom man är så välmedicinerad mot smärtan i operationssåret….Det går över, men ibland kan det ta någon vecka.

    Mys med liten, så ska du se att du mår bättre snart:)
    Kram Susanne

    1. Nu behöver du ju inte utgå ifrån/ta för givet att hon ammar…?! Men oavsett är det bra att dricka mycket vatten ändå. Något jag borde bli bättre på..

      Grattis så mycket till bebisen Petra, så otroligt fin!

  16. Oj vad jobbigt. Stackars dig. Vilka fina lakan ni har till lill killen.

  17. Söt liten kille!
    Man kan få komplikationer av ryggbedövning. När de sticker kan de råka repa ryggmärgen så att ryggmärgsvätska siprar ut, detta orsakar tryck och en väldigt jobbig huvudvärk. Min kompis råkade ut för detta och hon var väldigt dålig. Kan kanske vara så i ditt fall med.

  18. Grattis till den lille. SÅ HIMLA FIN!! hoppas du får må bra i kroppen snart också! kram

  19. Vilken sötnos. Lite annorlunda men ändå otroligt mysigt att du och H får fira just denna bröllopsdag men er nya lilla guldklimp.

  20. Gratulerer med dagen begge 2😉 håper barseltiden blir bedre og bedre👍

  21. Gratulerer med dagen Petra og gratulerer med en uke til lille prinsen 🙂 for en nydelig baby, helt skjønn 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg