FIRAT FÖDELSEDAG(AR)

.

.

.

IMG_5819
.
.
IMG_5797-2


.
.

Min alldeles ”egna” födelsetårta och jag och min lille gosebubb idag! (Tårtvarianten heter Casablanca och den har jag fått på min födelsedag så länge jag kan minnas och har varje år specialbeställts nere på favoritkondiset Systrarna Ericsson här i Småstaden:)

,

.

.

..

.

Bonsoir mes amis!

.

.

.

.

.

Yes idag har det varit min födelsedag och jag har blivit så himla fint uppvaktad av mina kära så jag vet inte vad! Presenter och blommor och söta teckningar inte minst en massa massa kärlek<3 Vi har ju blivit lite bortskämda och har fått bebis-uppvaktade de senaste dagarna också, så nu är det ett härligt gäng med vackra våriga blombuketter utströsslade här hemma i vårt casa. Älskar faktiskt barnsligt mycket att fylla år, fortfarande (lite omoget jag veeet), och kommer alltid göra det haha:)

.

.

Ikväll hade vi svärisarna här på besök för att fira (och både svärfar och svärmor har ju precis fyllt år de med så det var grattis åt alla håll och kanter) och de kom med mumsig take-away från bästa italienaren Limone. Så himla smidigt och skönt att inte behöva tänka på födelsedagsmiddagfix med en liten bebis (och Limone gör ju bara s å god mat) Så drack vi lite Chianti till det och det var så himla himla gott. Ett glas riktigt gott rött vin  till maten ibland är något jag saknat de senaste 9 månaderna! (det och lufttorkad skinka och Manchegoost med päronconfiture, mmm:)

.

.

.

Nu sover alla små skatter här och jag och min H ska nu krypa upp i soffan och se på en film tillsammans (tipsa gärna om ni vet någon bra!)

.

.

.

Ha nu en mysig kväll raringar så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

22 kommentarer till “FIRAT FÖDELSEDAG(AR)

  1. Gratulerer med dagen 🙂 elsker også bursdager, lykke til videre med din nydelig lille gutt 🙂

  2. Grattis!!
    Den klänning du bär var verkligen superfin!! Vart kommer den ifrån?:)

  3. Grattis på daj 🙂
    Tårtan ser verkligen fluffig ut, som ett stor moln, god är den säkert med 🙂

  4. Grattis i efterskott:)
    Jag gillar också att fylla år, och vi är jämngamla…hihi…Har nog inte med omogenhet att göra, utan att vi fortfarande är så fantastiskt unga och fräsha i sinnet, tänker jag;D

    Susanne

  5. Hej! Ville bara säga grattis och att du inspirerar så fint. Har följt dig ett tag och jobbar med inredning själv. Jag har precis fått missfall i v14 men när jag ser dig och du precis fyllt 44 så får jag nytt hopp! Har 2 fina tjejer redan och skulle gärna försöka igen. Tack för fin blogg och inspiration!

  6. Härligt att du fick en sån fin dag! Förutom barnet så är det bästa med att vara nyförlöst att man kan dricka och äta gott igen! Njut. Många kramar.

  7. Stort grattis till dina stolta 44 år! Jag hade snarare gissat på 34 om jag inte vetat! Och bästa födelsedagspresenten har du redan fått. Kram

  8. Vem älskar inte att fylla år? Tårtan liksom du och lillen ser underbara ut💕
    Stor kram

  9. Hipp hipp hurra och stort grattis – både till födelsedag och tillökning. Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg