BABYBUSY

.

.

.

IMG_5980-3
.
.
IMG_6034-2


.
.
IMG_6055-2
.
.
IMG_6017-2
.
Vår prins<3 

.

.

.

.

Bonsoir snyggingar!

.

.

.

Ååååh, nu är jag ju så himla s e n med att uppdatera idag igen men dagarna går så fort just nu så det inte är klokt! Trots att H är hemma och pappeledig så är ju jag som mamma också heelt uppslukad av vår bebis ändå. Så klart. Och nu så har ju liten ”Morris” blivit lite småförkyld också, med snuva och små nysningar, och mammahjärtat vill bara göra liten pigg pronto (det är nog ingen större krasslighet men ja, ni vet:) Yes man blir ju såå blödig och väldigt känslig som bebismamma men samtidigt också stark som tusen oxar! Märklig känsla det där faktiskt. Sen så är jag själv ju inte riktigt ”hel” än fortfarande, operationsåret bråkar fortfarande så mina långa sköna promenader med bebis i vagnen, som jag l ä n g t a t efter, har fortfarande inte blivit av tyvärr. Men men, bara att ha tålamod och ta det lugnt ett tag till I guess och hoppas att vi snart båda två är på banan igen!

.

.

Så nope jag har inte glömt er raringar – jag är bara fortfarande lite upptagen med att vara öm och trött och känslig och fullständigt helt galet nykär i vår lilla prinskorv här hemma:)

.

.

.

Ha nu en sköön torsdagskväll så kör vi fredag imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

25 kommentarer till “BABYBUSY

  1. Precis som det ska vara! (Ja, förutom att du har ont:)) Vilken liten sötnos han är verkligen, helt perfekt!

  2. Det är ju helt förståeligt! Strunta i att känna dig stressad över bloggen och njut av er lilla Sötnöt och resten av familjen istället. Nog för att man saknar dina inlägg 😊👍, men vi får stå ut med det ett tag 😊. Kram till dig

  3. Alltså… HUUUUR SÖT!? =)
    Fy så jobbigt med krånglande sår 🙁 Min dotter blev också snittad strax innan jul, och hade också problem med att såret gick upp och varade och kladdade, så trist. Jag blev också snittad för drygt 23 år sedan med tvillingar och hade inga problem alls. Vad olika det kan vara. Hoppas du snart känner dig som vanligt igen.
    Kram/Maria

  4. Vilken vacker liten Morris ni har hemma hos er.
    Hoppas att han kryar på sig snabbt.

    Ta hand om de dina och dig själv.
    Kram Kram.

  5. For en aldeles nydelig, vakker liten gutt. Fullstendig hjertesmelter <3 Ta vare på deg selv, fortsatt god bedring til deg (og til lille Morris). God helg 🙂

  6. Jösses så söt han är! Här i Finland får inte bebisar ha dyna men det ser otroligt gulligt ut med dyna och täcke <3 fina påslakan!

  7. Morris is lovely boy with nice name. He looks like the little man:)
    Congratulations and wish quick recovery.

  8. Såå fiin! Och vilken härlig sovplats han har! Saknar bilder på syskonen tillsammans. Var har de andra tagit vägen?

    1. Vilken fullkomligt superljuvlig bebis!!!! Helt fantastiskt söt! Önskar er all lycka!
      Och till Johanna:
      Åh vilket underbart hus!! Lycka till med försäljningen, det borde bli rusning!

    2. Härligt hus och inredning! 🙂
      Skulle gärna vilja ha växthuset och slappa i.

  9. Fin. Ser så vuxen och liten ut på samma gång, om du förstår vad jag menar. Vissa bebisar ser bara ut som bebisar. Han har ett eget utseende. Grattis till er fina kille!

  10. Håller med seventeendoors, han har ett speciellt utseende. Inte bara liten och söt, han är vacker också, vuxet vacker på nåt sett. Super fin är han! Njut av tillvaron! Kram

  11. Så vacker han är och så perfekt , ljuvligt
    söt . Ta hand om er ❤️

  12. Hej Petra!
    Älskar verkligen redigeringen på dina foton. Skulle du vilja berätta hur du redigerar en vanlig bild? Använder du något speciellt program el någon app? Vilka verktyg brukar du använda etc..
    Tack för härlig inspo!

  13. Amen hur söt! Ljuvlig liten kille ni har! Njut i lilla bebisbubblan

  14. Hade själv bebis med kejsarsnitt 6 apr. 😃 skulle bara säga att här är rådet inga kuddar eller täcken till bebisar , risken är för stor att bebisen dör av SIDS. Vår sover på lakan och med pyjamas, och bomull fint med hål i, cellular blanket heter det här. Bor i England och det är mycket om SIDS här och man är ju helt nervös hela tiden…

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg