SOM JAG SAKNAT CHARKISAR!

.

.

.

IMG_6075-2
.
.

Ovan – fredagens middag! (För mig och H iaf, skatterna fick lite annat:) Och det var bara såå gott, mumsfillibabba. Ostar och korvar och skinkor och franska ostar, ja allt sådant som har varit big nono i hela 9 månader. Jag är ju ett riktigt stort fan av alla dessa delikatesser och det är ju faktiskt ganska härligt att äntligen kunna frossa i precis vad man vill igen

.

.

.

.

IMG_6081

.
.
.

Och nu har vi landat en trappa upp framför Let´s Dancefinalen med ett berg av jordgubbar och maränger och grädde som fredagsgodis och många tända ljus och njuter vidare – hela stora la familia. Mysigt mysigt (har fortfarande inte riktigt fått in i huvudet att vi är 6 nu. Det låter ju bara såå annorlunda och mycket:)

.

.

.

Hoppas ni njuter kvällen nu alla fina bloggisar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer till “SOM JAG SAKNAT CHARKISAR!

  1. Gott! Det visste jag inte att man som gravid inte får äta ost, korv och skinka….det var nytt.

    Trevlig helg!

  2. Mums! Vad härligt för dig att få äta och njuta igen! Ostar är min stora last…älskar ost!
    Kram till dig!

  3. Jag köpte hem gorgonzola och hade i kylen i slutet av graviditeten. Jag var så sugen då det gick liksom inte att beskriva. Och ja, första kvällen efter BB vstelse åt jag gorgonsola och päron. Som jag njöt <3

Comments are closed.