DOPTIDER

.

.

.

IMG_6326-4
.
.

Alltså, jag undrar hur länge man får vara så där nästan löjligt bebbeförälskad egentligen?? Kan verkligen ägna precis all tid åt att snusa på och gosa med denna lille prins som nu har blivit hela 3 veckor gammal:)

.

.

.

.

Bonjour lördagsbloggisar!

.

.

.

.

Hoppas ni har det fint!?

.

.

Här är det bara bra och vi håller just nu på att göra oss i ordning för dagens happening som är ett pojkdop av lille Alex! Och apropå dop – såg ni prinsdopet på SVT igår? Såå himla gulligt o c h tjusigt på samma gång och s å himla härligt att se att de små kungliga barnen får vara som alla andra barn och inte bara sitta still utan också dansa runt  och busa i kyrkan:) Prins Oscar var söt som socker och mamma Victoria tjusigare än någonsin på sina höga klackar och spetsklänningen hon hade från Malina – give it to me! Hur snygg som helst ju men jag har inte lyckats hitta den i vitt på nätet (den finns i rött på Malinas hemsida om någon av er är sugna! Kanske ska köpa en sån och spara till hösten:)

.

.

.

.

IMG_6354-2

.
.

Maurits växer nu så det knakar och det är så himla skönt. Han gick nämligen inte riktigt upp som han skulle de första veckorna (bara 100 g på två veckor) men nu har vi börjat ge honom ersättning på flaska och det syns ordentligt på vågen (min mjölk är inte så mycket att hurra för tydligen:S). Han är annars en bebis som mest är väldigt nöjd eller också väldigt missnöjd – inget mitt emellan – en pytteliten humörsmänniska mao:) Till utseendet liknar han nu mest en blandning av pappa H och min morfar tycker jag. Det är något med den där blicken som kommer från min sida..

.

.

.

. IMG_6331-3
.

.

.

Här ligger gosebubben och myser inne på sitt rum denna morgon och den otroligt fina cashmerepläden från Davida har han fått i present och den söta koftan med träknappar har jag köpt på Lindex.

.

.

.

.

Nej nu måste jag sätta fart här (är som alltid ute i sista minuten!)

.

.

.

Ha nu en riktigt härlig lördag så ses vi!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

,

11 kommentarer till “DOPTIDER

 1. Ja visst hade Kronprinsessan en ljuvlig klänning.
  Den var visst specialsydd åt henne, enligt Nina Campioni bloggare hos Elle.
  Kommer i svart framöver.
  Kram Titti

 2. Ang. Viktorias klänning så läste jag att den kommer i butik i juni.

 3. Jättefina bilder!🌟 Han är så söt och ser så ”vuxen” ut både i blicken och i sin tjocka kalufs.

 4. Nämen åh så söt!!! Du får vara bebiskär tills han inte är bebis längre! ;o) min lilla är redan månader :(. Kul men det går för fort!

 5. Prinsen är inte bara ursöt. Han ser väldigt klok ut också!

 6. Jag tror vi alla som haft kejsarsnitt har problem med bröstmjölk så oroa dig inte över det. Min pojke får flaska också. 😃

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg