MIN FAVVOMAKEUP

.

.

.IMG_6302-3

.

.

.

Tadaaa – här har jag strösslat ut vad jag har i min make-upbag som jag har med mig nästan överallt! Och det är nästan all make-up jag har överhuvudtaget faktiskt och jag använder nog typ allt när jag gör en vardagsmake. (Jag är liksom mer en krämjunkie än en make-upjunkie och jag tar bara i lite extra av det ovan när jag ska göra en mer kalasmake-up. Eller lånar lite tjusigt smink av Lolo – hon har ju maassor:)

.

.

..

.

Heeeej Fredag!

.

.

.

Regnigt och grått även idag men det passar mig bara bra faktiskt! Är lite seg idag så jag myser gärna inne med min minion och ser på prinsdop på tv:n. Lovade ju att tipsa er om bra produkter igår och nedan ser ni mina sminkfavoriter och nästan allt har jag köpt på butiken Harmoniq nere på Gallerian på stan (allt finns även till bra priser på nätet här) Får ju helt suveräna sminktips och lite rabatt på det jag handlar (tack för det) av bästa Arman när jag är där:)

.

.

.

.

.

.

IMG_6306.
.

Och det ovan är det jag använder på huden – väl utvalda produkter och som har top-notchkvalité. Även om jag inte har så mycket i sminkväskan så vill jag ha det bästa av det som finns:) Startar alltid med en lätt primer, m å s t e ha primer, och den från Jane Iredale som heter Smooth Affair är precis perfekt i konsistensen och även ”anti-age” och gör huden lenare och jämnare. Fortsätter med concealer och det är det absolut viktigaste, utan concealer kan jag lika gärna låta bli att göra en make-up överhuvudtaget. Provat måånga, nästan alla som finns tror jag haha, och är väldigt kräsen. En bra concealer ska vara täckande utan att för den delen vara pudrig och lägga sig som keso i fina linjer. Den ska vara lätt att applicera och smälta ner i huden och den ska framförallt hålla länge och ha en bra naturlig färg. Den bästa av de bästa tycker jag är Helena Rubinsteins Magic Concealer (i färgen 02 medium) Som bas har jag sen Sensai Total Finish (kommer inte ihåg numret på denna tyvärr) som jag ständigt är trogen. Även om jag ibland blir sugen på att göra ett litet snedsteg och prova andra foundations som kommer jag alltid tillbaka till denna. Sen så har jag typ alltid en bronzer för att se så där lite skönt solad ut (på sommaren brukar jag hoppa basen och bara köra bronzer) En riktigt bra sådan som ger ett fint naturligt resultat är Chanels Les Beiges (no 40 på min) Rouge vill man ju också ha för fräscheten och jag föredrar de lätta lite rosiga färgerna som jag lägger mitt på kindbenet för att se lite ”nykysst” ut sådär (ja ni fattar:) En riktigt bra och lätt och med lagom mycket färg är Jane Irendales Pure Pressed Blush (färgen Mocha har jag) Till sist har vi highlighter – har du en grå dag så kan lite highlighter göra underverk och ge dig glooow tillbaka (man får bara vara lätt på handen vid applicering). Lägger den högst upp på kinderna, en dutt under ögonbrynet och så en liten dutt på överläppen och den produkt jag fastnat för är en från bareMinreals som heter All over face cover (färgen heter Pure Radiance och jag använder bra penslar till all min make)

.

.

.
.
IMG_6309
.
.

Sen så har vi läppar och ögon. Har ju fransförlängning just nu så då behövs det nästan ingenting på ögonen men vill jag göra lite extra så använder jag paletten Les 4 Ombres med naturliga fina skuggor från Chanel (214 Tissé Mademoiselle) Så där lagom mycket pigment i dessa och de lägger sig inte som en korv i globlinjen. Bästa bästa kajalen kommer också från Chanel. Har en svart som verkligen är lagomsvart och inte för mjuk i konsistensen (och blir därför inte för intensiv) Lägger denna innanför fransarna för lite ”sug” i blicken och den heter Le Crayon Yeux. På läpparna har jag alltid glans och jag har ständigt nya varianter (och glans har jag många av – en i typ varje jackficka och väska:) Något som sitter lite bättre än vanligt läppglans är ju att måla läpparna med en läppenna och sen bara ett bra cerat över det och jag använder just nu söta Lip Macaron från MOR och läppennan är från Make up store (färg Fabulous Rose)

.

.

.
IMG_6319

.
.

Förutom make-up i make-upväskan så har jag alltid med mig pincett (ni som är 35 plus vet varför. Finns alltid något strå att plocka någonstans och det gäller att ha ständig koll haha) En kam är alltdi bar att ha och så en liten hårspray (Balmains är verkligen jättebra. Har även en suverän hårolja och torrschampoo från samma märke)

.

.

.

.

Så nu vet ni vad som döljer sig i min sminkväska.. Dock får ni inget pics på hur alla dessa produkter ser ut på denna fredag för liten Minymo här brevid mig (Minymo är ett av alla smeknamn vi har på vår bebbe) ville minsann vara vaken i natt och mina påsar jag har under ögonen finns det inga produkter i världen som kan sminka över kan jag lova:)

.

.

.

Ha nu en fab freeedag girls!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

4 kommentarer till “MIN FAVVOMAKEUP

  1. Åh. Jag är med en riktig hudvårds/smink-junkie å fick förståss ett väldigt ha-begär på allt detta nu. 🙈
    Trevlig helg!

  2. Men det snygga nagellacket, vad är det för något 🙂
    Tack för tipsen! Kram

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg