BARNVAGNEN

.
.
.
IMG_6427-6.

.

Måånga har undrat över och frågat om och nu har den äntligen kommit – Maurits nya tokfina barnvagn!:)

.

.

.

Vi har ju erfarenhet av Bugaboo sen tidigare, till Bea hade vi en Cameleon som vi tokgillade, så vi valde att gå på samma märke även till vår nya lilla bebbe. Vad jag gillar med Bugaboo, förutom designen, är att den är så lagom liksom – lagom modern, lagom hög, lagom bred, lagom lätt, lagom stor korg osv. Denna gång valde vi dock en annan modell som heter Buffalo efter tips från svägerskan som har en likadan till kusinen och den största skillnaden mot den förra är väl att denna vagnen är lite rymligare än Cameleon och har större hjul.

.

.

.

.

IMG_6430


.
.

Och jag är verkligen så förtjust i tyget och chassit vi valde. Suupersnyggt. Chassit är helsvart som ni ser och tyget är melerat i grått och lite vadderat på insidan och vagnen känns ganska mycket mer ombonad i denna variant än vad den gör med standardtyget. Lite lyxigare och mysigare på något sätt.

.

.

..
IMG_6435-4
.
.

Modellen heter alltså Buffalo Classic Collection (och snygg matchig skötväska ingår visst i detta paket – det hade jag helt missat:)

.

.

.
IMG_6451
.
.

Detaljer: quiltat foder och läderhandtag (och den fina filten från Davida som jag visade häromdagen) Måste ju bara hitta något sött litet vagnhänge till M också..:)

.

 

.

.
IMG_6447-2


.
.

Lattehålllare – livsviktig detalj haha;)

.

.
.
IMG_6444-2

.
.

.

Ja just det – en annan braig detalj med denna vagn  är att sufletten går att göra större (man drar upp dragkedjan) och därmed går att fälla ner över bebis så att liten inte får solen i ansiktet. Så skönt att slippa ta med parasoll när solen gassar som den gör idag.

.

.

.

.

Så nu vet ni ääntligen vilken vagn lillprinsen glider runt i om dagarna och denna får även bli dagens tips!

.

.

.

Nu ska jag montera ett par solsängar här som H har varit så snäll och köpt på Ikea åt mig precis! Vädret är verkligen tiptop här i vår Småstad och jag längtar att slänga mig i den ena med en GB-Sandwich och ett magasin:)

.

.

.

Ha nu en finfin fortsättning på sommarmåndagen girls!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

18 kommentarer till “BARNVAGNEN

 1. Åh, så fin. Men varför inte köpa svenskt när du kan? Det finns ju så många fina barnvagnar tillverkade här och det är väl bra att värna jobben här i landet och därmed skatteintäkter?

 2. Åh, ett nytt sideboard 🙂 Ett Tati minsann, det är ju bara så snyggt!

 3. Farmor här som inte behöver nån vagn, men som har en hang up på fina vagnar. Äldste sonen fördes fram i en Silver Cross på den tiden…
  Fråga som jag inte kunnat hitta svar på: den där upprättstående bygeln på mitten. Jag förstår att det är en form av bärhandtag (eller?), men sitter den där hela tiden, i olika lägen? Jag ser ju manicken på sidan, men förklara. Div sajter beskriver bara material och andra finesser, men inget om bygeln…

 4. Tips, sätt mugghållaren på insidan. Annars tenderar man att slå in i dörrar osv 🙂

 5. Hoppas det går framåt med ditt ärr, stackare. Mycket fin vagn, nyfiken på att se solstolarna när du fått ihop dem 😊 Krya på dig 🌺

 6. Så himla snygg. Det är annat det än den Brio som jag hade till båda barnen, vilken vi för övrigt kallade ”slagskeppet” då den var allt annat än lätt att manövrera 🙂
  Hoppas du läker fort nu så du kan ut och ta långa promenader <3

  1. Vi har tyvärr fått ge bort vår Cooper pga allergi:(

 7. Hej! Sätt mugghållarna på insidan istället 🙂 nu till sommaren så behöver du breezy suffletten. Kram!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg