DETTA VAR JU SKOJ!

.

.

.

IMG_6664-2
.
.
.

Tadaaa – en dagens bloggerska i snyggelisnygg och mycket praktisk ”målamedfärgsprutadräkt”:) Här står jag i den kommande tvättstugan och bakom mig kommer det att bli en rad med låga praktiska förvaringsskåp och en bänkskiva med diskho och nya maskiner (och i lådan där rören går in blir det arbetsbelysning i form av spottar) Vi har ju tre riktiga rum i källaren + ett pannrum/genomgångsrum + ett gäng med mindre förrådsrum (totalt ca 100 kvm) och allt blir nu målat med riktigt kritvitt. Vi har tidigare bara gjort det nödvändigaste nere i källaren men nu så fick vi ett ryck och gör toti och på ”riktigt” och det ska bli sååå skönt när allt är klart. På golvet blir det finfina klinkers och överallt ny belysning (och så har vi skaffat ny elcentral och en ny värmeväxlare – ni vet sånt tråkigt dyrt som man inte ser men som är ett måste när man renoverar gamla hus:)

.

.

.
IMG_6680


.
.
.

Hantverkarna har dragit om el och tagit bort massa onödiga rör hit och dit och farlig aspest (brrr) och rivit väggar och murat igen hål och flytspacklat golv + gjort nya brunnar och själva gör vi målerjobbet där nere. Måste verkligen rekommendera färgsprutan som ni ser ovan (som vi lånat på färghandeln) och som vi kört med idag – det var ju s å kul att måla med denna! Snabbt går det och enkelt är det och allt blev vitt och fint i ett nafs.

.

.

.

IMG_6655-2

.
.
.

Visst ser jag proffsig ut! Eller som en Ghostbuster:) I rummet bakom mig blir det gym och jag drömmer om att ha ett eget löpband där…

.

.

.

.

Så nu vet ni vad jag roat mig med denna vackra dag! Nu blir det klassikern vitt vin och räkor serverat nere i trädgården..

.

.

.

Ha nu en fab lördagskväll vänner så ses vi imorgon

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

15 kommentarer till “DETTA VAR JU SKOJ!

  1. Så snyggt . Du är så himla duktig. Ta det med ro och gärna med andningsskydd.

  2. Kanske är takhöjden för låg i källaren för ett löpband, när man springer rör sig ju huvudet och man kommer dessutom upp en bit från golvet, hade en kompis som tänkte precis som du ha det i källaren men pga takhöjden funkade drt inte! Vill bara tipsa om det!

  3. Vad duktig du är, ser riktigt proffsigt ut 🙂
    Kram och fortsatt trevlig helg.

  4. Det kommer säkerligen bli superfräscht! Vi har inrett ett hemmagym i vårt garage och där har vi ett eget löpband. Det är superlyxigt att kunna gå och träna när som helst. Först en löptur eller powerwalk och därefter lite styrketräning med vikter. Lycka till! 🙂

  5. Har ni gjort dyra tråkjobbet och bilat upp golvet, bytt ut materialet under till fräscht tvättat makadam, isolerat, bytt stammar och lagt golvvärme också?

    1. Haha, nope behövdes inte tvättad makadam och grejjer i detta hus:) (Dock har vi lagt vattenburen golvvärme i vissa rum och runt om är det dränerat och isolerat. Vi har videofilmat rör och de delar som behövdes bytas är bytta)

      1. Okej, vi har också dränerat och isolerat runt om men det räcker inte för golvvärme, den sticker ju rakt ner och upp :(. Därför ska vi göra allt jag skrev så småningom. Usch.
        Allt blir i alla fall väldigt fint hos Er. Så roligt att följa 🙂

  6. Hej! Kan man sprutmåla på alla ytor? Verkar så skönt att slippa måla. Är det lätt att få det jämt?
    Ska bli jättespännande att se resultatet.

  7. Hihi du ser verkligen superproffsig ut och dessutom ser du faktiskt ut att ha kul! 🙂
    Vi har inrett ett hemmagym med löpband, crosstrainer, skivstång, hantlar med mera och det är klockrent tycker jag 🙂 Det var flera stycken som skrattade åt mig och sa att det aldrig skulle hålla i sig och att maskinerna/redskapen bara skulle användas första veckorna och sedan bara samla damm. Ha! Säger jag nu 3 år senare när allt fortfarande används 😉 Kram

  8. Åh vad kul, vi ska strax oxå dra igång en källarrenovering – nu får du bli min insprationslkälla 👏🏼👌🏼
    Du har så grymt god smak!! Keep up the Good work ✨🍀💫

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg