JAG & SKATTERNAS FREDAGSMYS

,

,

,

IMG_6588-2.
.
.

Pics från köket igår kväll! (Hade tänkt visa dem igår kväll också men somnade visst med lapen i knät zzzz:) H var borta på fest och jag och mina älsklingar hade mysig hemmakväll med hämtpizza (ni kanske skymtar kartongerna där på köksbänken) och film och massa godsaker. Ovan ser ni Lolo och Bea som är fortfarande blöt i håret efter vattenspridarspringande med grannflickan (klänningar från Gant och RL)

.

.
.
IMG_6580


.
.
.

Nya superfavoriten när det gäller glass hos hela familia är dessa små godingar ”Son of a Wich” från Ben & Jerrys. Y u m m i e.

.

.

.

IMG_6614
.
.
.

Sen duschade jag och tjejerna och satte på oss myskläder och softade i tvrummet en trappa upp.

.

.

.
IMG_6619-2
.
.

Och älskade lilltoken var så klart också med! Och ja han får ersättning på flaska nu då jag slutat amma. Försökte med det ville sig inte tyvärr (mycket strulade och min mjölk räckte inte men nu har liten gått upp ett helt kg sen vi började med ersättningen vilket är superskönt) Ser ni förrsten min flashiga Netflixtisha – det är en present från Netflix (Tack Netflix!) Maurits fick också en urgullig matchande pytteliten Netflixbody:)

.

.

.
IMG_6626


.
.
.

Mys i soffan

.

.

.IMG_6637-2.

.

.

Storebror kom också hem och gjorde oss sällskap och myste lite med lillebror! Är så stolt över mina skatter så det inte är klokt. Så gulliga och kärleksfulla och snälla och hjälpsamma. Bästa crewet man kan ha<3

.

.

.

.

.

.

Hej Junilördag!

.

.

.

.

Ännu en strålande solig dag men vet ni vad jag ska göra nu? Jo jag ska klä på mig en tjusig vit heltäckande ”eboladräkt” och gå ner i vår gruva (alltså källaren som nu renoveras) och sprutmåla lite väggar. Har ju fått låna en sådan där fiffiga färgspruteapparat av måleributiken och det ska bli mycket spännande och se resultatet, har mycket höga förväntningar på denna manick! På måndag kommer kakelsättarna och lägger golvklinkers och då gäller det att det är färdigtmålat innan så bäst att sätta fart lite (och passa på när lille herrn sover lunch)

.

.

Önskar er alla en härlig dag vad ni än gör!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “JAG & SKATTERNAS FREDAGSMYS

  1. Du, taket är urtjusigt och såååå homla bra att du växlade över till ersättning. Så länge amning funkar är det förstås toppen, men så många som kämpar och så många som mår dåligt. Med nummer 1 (20 år sedan) så helammade jag 11 månader och dte gick toppen, medan med nummer 2 (10 år sedan) kämpade jag som en tok i 5 månader innan BVC beordrade ersättning. Lycka till med källaren. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2016/06/04/nu-tar-jag-ledigt/

  2. Svimmar en aning!! Så fin liten bebis, alla bebisar är så fina när de är sådär små, väldigt speciell tid <3 Var där själv för ett år sen 🙂 Går så fort bara! Njut!

  3. Hoppa i gosekläderna när man kommer hem är så härligt. Syskonkärleken mellan barnen är så vacker och fin. Självklart så tjafsas det ibland men innerst inne älskar nog de flesta syskonen varandra.

    Ser både kul och spännande att hoppa i eboladräkten och måla med färgspruta.

    Ha en fin söndag.
    Kram Kamilla

  4. du får det att se ut så lätt att vara nybliven mamma :). själv fick jag barn för sex månader sedan (mitt första) och kämpar fortfarande med ständigt trötthet, sömnbrist osv osv… men du är ju knappast newbie på detta 😉

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg