SORRY!

.

.

.

IMG_6814

.

..

Moje (1 månad nu!) hänger i sin sköna babysitter med ”schwung”! (Stokke) Gungar bra när liten pojke ibland har ont i sin lilla mage:(

.

.

.
.

Åh vad jag är fullt upptagen av den här lilla plutten just nu! Har liksom fått bebistunnelseende och vill bara pussa och gosa och pyssla  non stop. Supertråkig jag veet och jag är ju också bara såå dålig på att kommunicera med omvärlden – mailkorgen växer och samtal-jag-borde-ringa-prontohögen likaså och jag får typ ingenting gjort! Gaaah, både superhärligt och lite frustrerande samtidigt men med all erfarenhet så vet jag ju att det blir så här med en ny liten familjemedlem, man är verkligen mamma 24/7… Men snart snart är jag nog mer ”normal” igen:)

..

.

.

Nu sover iaf alla mina skatter och vi ska kolla på nya Beck!

.

.

.

.

Önskar er snyggingar en fin kväll så ses vi imorgon igen!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

16 kommentarer till “SORRY!

  1. Så klart du bara vill gosa med lilla bebiskillen! Tiden går ju såå fort…han är redan 1 månad!
    Han är jättefin💙
    Kram

  2. Du gör alldeles rätt i att var helt upptagen och betagen i din lilla gullplutt.
    Ser hur min son är helt betagen av sin lilla nr fyra, som är ett par månader.Även papporna blir uppfyllda av kärlek! Det kan inte bli för mycket kärlek, omtanke o värme till barnen.Lycka till med er lilla fyra!

  3. Inget du ska be om ursäkt för !!! Är det ngn som inte hajar läget har dom aldrig känt livet ❤️Ha en bra dag ☀️

  4. Det tycker jag verkligen inte du ska ha dåligt samvete för! Precis så det ska vara. Tiden kommer aldrig tillbaka så bara njuuut;)

  5. En så otroligt vacker liten pojke ni fått, stort stort grattis:)
    passa på att njuta av bebisbubblan, tiden går så fort så du får njuta hur mycket och länge du vill med all rätt! grattis än en gång
    kram

  6. Åh det finns väl inte någon normalt funtad som inte förstår dig. Klart du ska njuta av familjen.

    Är dock nyfiken på hur det går med ditt snitt – känns det bättre nu och börjar det återhämta sig? Jag ska själv snittas om 3 v för första gången och är jättenervös och rädd för hur det ska gå.

    Tack för en superblogg. <3

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg