S O M M A R

.

.

.

IMG_6887
.
.
Happy Lolo imorse! Varför så glad?

.

.

.

IMG_6853-2

.

.

Jo med det var ju ääntligen skolavslutning på den fina skolan där Trulle och Lolo går!

.

.

.

IMG_6895-2

.
.

.

S o m m a r l o v – världens bästa ord just nu om man frågar gänget ovan

.

.

.IMG_6879.

.

IMG_6894-2

.

.

Bea har dock inte sommarlov riiktigt än för hon går ju i ”vanlig” skola här i Småstaden och då börjar sommarlovet inte förrän på onsdag.

 

.
.
.

IMG_6871-4
.
.

Gullungen börjar bli så stor, snart har hon växt om mig! (jag är ingen pytte och ingen jätte – 169,5 cm över havet:) Nya skolavslutningskläder hade hon fått igår och var så nöjd med dem (klänningen är en 50-talsdröm från Guess Childrensalon, skor Tommy Hilfiger köpta nere på stan och jackan RL. Jag hade gamla byxor från By MB, gammal tisha från By MB, sneakers från Nike, väska LV och cashemerekofta Soft Goat om någon undrar över det:)

.

.

.

.

Todeloooo raringar!

.

.

.

.

Hoppas ni har det härligt denna sköna lördag!

.

.

Det har vi och som ni ser ovan har det avslutats skola för hela slanten. Efter skolavslutningen gick vi ner på stan och restaurangen ”Hatten” och åt en fantastiskt lunch med ett stort gäng vänner och hade det så trevligt (alltså råbiffen på Hattfabriken är verkligen magisk – prova den om ni råkar trilla in där någon gång och ni kommer inte ångra er:)

.

.

Lille Mojje har varit så nöjd och sovit i sin vagn nästan hela dagen men nu ska jag avlösa H med honom här för liten får ju sk kolikmage ibland (framförallt då på kvällarna) och blir så där himla otröstligt ledsen:( Åh vad jag tycker synd om honom då och ja jag tycker numera synd om typ alla bebisar om de skriker det minsta! Det måste vara alla de nyblivenmammahormoner man har i kroppen som gör att det är på det viset tänker jag. För hör jag bara den minsta bebisgråt så känner jag att jag bara m å s t e trösta pronto (och får typ hålla i mig för inte störta fram som en galning till andras skrikande bebbar också haha:)

.

.

.

Ha nu en riktigt riktigt fin kväll vänner så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

12 kommentarer till “S O M M A R

  1. Det där känner jag igen. Klarade inte av att höra bebusskrik när vi var mitt uppe i kolik tiden och ett bra tag efter. Var hyperkänslig! Hoppas att magen snart blir bättre på dem. Det är ju så jobbigt när de är ledsna och det ensända man kan göra är vagga och bära. Hade dina andra barn också problem med magen som små? Båda mina har haft det, men sedan blivit världens nöjdaste barn. Är rädd för att en ev 3a också skulle få kolik…

    Kramar

  2. Hej! Vet ju inte något om hur ni har det men jag fick lära mig att om det bara är på kvällen så kan det bero på att bebisen helt enkelt bara är trött och har en massa intryck att bearbeta. Det är ju en hel del som de ”lär” sig under det första året. Mina tre barn har alla skrikigt en del på kvällen och för mig hjälpte det att veta att de inte hade ont utan ”bara” var trötta. Det gick också över när de blev lite äldre. Kram Jenny

  3. Menar inte att låta som en besserwisser, men när man går från amning till ersättning är det ju en enorm omställning för magen. Dessutom är ju kvällstid värst när man är upp i en utvecklingsfas (kolla appen Wonder Weeks!).
    Och känner igen mig i viljan att trösta. Tror att den viljan är enormt bra att bära med sig hela livet, även om det är lite jobbigt när det gäller andras barn kanske 🙂
    Inga barn ska ju få lämnas ledsna, varken i sängen, vagnen eller någon annanstans. Närhet är grejen!

  4. Åh härligt med sommarlov!! ☀️🙌🏼 Mina barn har också sommarlov först nästa vecka liksom Bea 💗
    Såå härlig du är! Jag är också 169,5 och den där halva centimetern är minsann viktig 😂😉
    Kram 💗

  5. Vet inte vilka nappflaskor ni använder, men jag måste tipsa om Dr Brown’s.. Jag va livrädd att vår son skulle ha kolik bär han föddes för det hade hans far i 6 månader. Skrek oavbrutet. De flaskorna är bra eftersom bebisen inte får i sig nån luft när den dricker.
    Lycka till/ Malin

  6. Magdroppar och Lemolac från Semper fungerade på vår sån. Sen lät vi vår rapa ordentligt 🙂 Mam flaskorna är kanon med 🙂 Lycka till!

  7. Vet ju inte vad ni ger men, Ingen av våra tjejerns magar har klarat Sempers ersättning, vi provade NAN och det blev skillnad som dag och natt! Sen körde vi bara med Dr browns nappflaskor 🙂
    Hoppas det blir bättre snart! Kram!

  8. Vet precis hur du känner med skrikande bebisar efter att ha fått två kolikbarn, man kan säga att jag doktorerat i onda bebismagar. Båda våra barn fick akupunktur och det hjälpte med vår lilla kille men inte med tjejen (envis från start 🙂 ) Båda hade kolik i 7 veckor, de längsta veckorna i hela mitt liv. Vår son skrek i ett från 16-23 och vår dotter från 20-02…det är läääääänge!
    Som Lina ovan skriver, Dr Browns nappflaskor, testa de är toppen.
    Hoppas det snart släpper för lillkillen. Kram

  9. Zonterapi (en slags akupressur) sägs vara effektivt för kolikbarn. En lätt massage kan man ju även ge själv. Kan kanske kännas som humbug men har själv fått positivt effekt av det efter långvariga luftvägsproblem – det kändes bokstavligen i lungorna redan under det pågick. Hoppas det lättar oavsett.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg