SNÄLLASTE MORFAR DARTANJANG

.

.

.som-2

 

.
.

Skatternas morfar dvs min paps är ju den bästa morfarn (och pappan) man kan ha! Förutom att han är snällast i världen och den mest positiva (eller som Bea säger ”Morfar är a l l t i d glad”) så är han såå smart och familjens Wikipedia + att han är busig och gör knasiga saker… Som exempelvis när han hittade en mycket elegant antik och fransk badhytt på Laurits och tänker att den där kan ungarna ha kul med på stranden på Gotland i sommar! Nope är ingen lite pjäs han har fått hem och jag kan inte fatta att de en gång i tiden flyttade runt på hela denna mobila strandgrej när herrskapet skulle ut och bada runt sekelskiftet. Vi pratar inte ett par brassestolar och en kylbox direkt:) Morfar tyckte badhytten kunde stå nere på stranden men vi andra tänker att då blir den nog lätt förstörd så nu står den uppe på gården och tjejerna älskar att sitta där i och spana ut över havet (och så är det ju en perfekt skuggig plats för bokläsning och I-padsen:)

.

.

.

IMG_7976

.
.

IMG_7968.

.

IMG_7971-2

.

.

IMG_7981-2
,
.

Mys i klassisk strandhytt! (kanske skulle skaffa såna där randiga baddräkter med ben ni vet så det blir riktigt matchigt här haha;)

,

.

.

Ha nu en f a b sommarkväll raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “SNÄLLASTE MORFAR DARTANJANG

 1. Så himla charmigt. Ni verkar ha det jätte härligt på Gotland!! Ha en fortsatt trevlig sommar.

 2. Haha, vilken urkul ”tokig” grej!!! Tokgillar bilden överst i svartvitt! Den vore ju klockren med de där baddräkterna du nämner! Heja morfarn!
  /Maria

 3. Åh sådana står i massor längst stränderna i Tyska Rugen. Vi var där över midsommarhelgen och då använde vi dessa badkorgar flitigt:-)

 4. Ja de där charmiga baddräkten med ben och badmössa på huvudet😀! Bye Bye solbränna!
  Kram

 5. Men så mysig! Vilket fynd:)

  Jag röstar på en sån baddräkt, och de söta badmössorna med knytning under hakan… haha;D

  Susanne

 6. Saknar Cooper i din blogg. 🙁 Tänk vad mysigt han också hade haft det där i skuggan med barnen! Finns det någon annans blogg där man kan följa hans vidare öden och äventyr på?

  1. Det var en sockersöt kommentar med vassa undertoner. Utstuderat elakt! 😠

 7. Vilken snäll morfar! Alltså jag måste säga att jag skrattar högt ibland när jag läser din blogg eftersom du skriver så roligt och ”målande” som nu med badhusen och herrskapet och brassestolar och kylbox!!!! 😂

 8. Fina Petra , vet inte om det funkar så fortfarande , men jag tror att jag har sett bloggar där man måste logga in på FB för att kommentera. Så slipper du säkert Millan-troll.
  Nu åker vi till vårt hus på Gotland så vi kanske springer på varandra 😊 Önskar er en underbar sommar ☀️

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg