MED BOOKBEAT PÅ ÖN

.
.
.
DSC_0015
.
,
DSC_0025-2


.
.
DSC_0024-2
.

.

.

Hello snäckor!

.
.
.

Under några veckor nu på vår/sommar har jag ju, i samarbete med BookBeat, fått testa på deras ljudbokstjänst. På BB, hemma, på båt och som här ovan på kvällspowerwalken på öjn, ja överallt kan jag njuta av roliga, intressanta och spännande titlar. Smart och praktiskt att kunna göra två saker samtidigt tycker jag, för det är inte alltid det hinns med eller kanske finns ro för att läsa böcker. Med en bok i lurarna så blir mycket också lite mer intressantare (som att ex lyssna på deckare när du promenerar ensam i skogen:)

.

.

Just nu kan jag erbjuda er mina kära läsare en hel månad gratis med BookBeat! Ange bara koden houseofphilia vid registreringen så får du gratis-månaden automatiskt. Bra va?:)

.

.

I samarbete med BookBeat

.

.>script type=”text/javascript”>var tsCsld=17589307;</script>

<script type=”text/javascript” src=”http://script.tailsweep.com/js/cs.js”></script>

.

2 kommentarer till “MED BOOKBEAT PÅ ÖN

  1. Vad skönt med kvälls power på Gotland! Härlig outfit!
    Allt gott och kram

  2. En fråga om bookbeat, liksom har man ett konto till hela familjen eller ska alla ha var sitt ? Jag har försökt läsa på på deras hemsida men jag verkar ha blivit blind…hittar inte information om det.

    Och tack för en fin blogg med många tips.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg