PÅ TÅRNA HELA TIDEN

.

.

.

IMG_8188

.

.

 

IMG_8186


.

.
.gotland-5

.

.

Så här tassar jag helst runt denna Gotlandssommar! I trikåkjol, linne och mina absolut skönast tofflor någonsin (de är så där formade i sulan efter foten ni vet) Kjolen är gammal från HM och linnet är nytt från MQ (söt nyhet hos dem funnen i Visby) solisar från Ray Ban och tofflorna är By Malene Birger (just nu på rea på Country Dreams) Löst och ledigt och härligt.

.

.

.

.

Bonsoir raringar!

.

.

.

T.a.c.k finaste bästa för alla era hälsningar, de betyder mer än ni kan ana. Jag har just nu en ganska stor klump av oro i bröstet som hela tiden gör sig påmind och det är ju påfrestande när man bara ska njuta sommar och ha kul… Nu är vi hemma på gården och jag vill helst inte åka för långt iväg på utflykter (som vi brukar) och dissade Fårö och Sudersand ordentligt imorse när det kom på tal att fara dit idag. Färja, färjeköer och en ännu mindre ö är inte vad jag tycker är det mest avkopplande just nu kanske (typ det jag minsta  jag vill..) Även om jag vet att det som hände kanske inte händer Moje någonsin igen så räcker tanken att möjligheten finns just nu. Yes, att bara hänga på sig badrocken och tassa 100 m ner till vår strand här hos oss med flickorna är lagom spännande eller att ta en prommis runt udden och klättra i raukar och plocka fina snäckor och stenar (som vi gjorde imorse)

.

.

Nu blir det en mikrotur över gården och sommardrinkar och Allsång en trappa upp inne i stora huset! Lagom aktivitet denna tisdagkväll:)

.

.

Önskar er en skön sommarkväll!

.

.

KRAM

.

.

.

.

7 kommentarer till “PÅ TÅRNA HELA TIDEN

  1. Usch! Jag förstår din oro… Skönt att ni har det bra där ni är i alla fall. Med tiden rinner oron av. Ha det gott i solen och kram till dig.

  2. Kanske inte så bra för Lillkillen att vara inomhus när dom lägger golv?Men det har ni såklart koll på .Hoppas ni får en fortsatt bra sommar utan fler sjukhusbesök 💙

  3. Låter som precis lagom aktiviteter i det här läget, tycker jag. Jag skulle inte heller åkt iväg på utflykter närmaste tiden. Kanske aldrig händer igen, men svårt att släppa tanken än så länge.

  4. Det är fullt förståligt att du känner oro över det som hände er lilla gosse! Även om det kanske aldrig mer händer så är det fullt normalt att du har det på näthinnan just nu och tänker på det mest hela tiden. Det är en normal reaktion..
    Va rädda om er!
    Kram Nettan

  5. Åh hoppas verkligen att detta var enda gången! Stackars er och stackars lilleman💙
    Fina tofflor…fick mina idag!👣👣
    Varm kram

  6. Förstår dig. Man vill ju vara där det känns tryggast när något jobbigt inträffat. Det är ju så fantastiskt fint (!!!) på gården och så nära till stranden, så ser ju inte ”fy skam ut” att hänga där precis. Härligt ställe 😀

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg