KAVLI MJUKOST & BARNDOMENS SOMMARMINNEN DEL II

.

.

.

IMG_6534-4
.
.
.

Kavlifavorit och en nyhet 2016 – Paprikaost!

.

.

.

.

Bonjour!

.

.

.

.

Kavli mjukost på tub är verkligen såå mycket sommar för mig! Sommaren när man var liten och det var kvällsfika på förstutrappen med bröderna i kvällssolen på Gotland. Brunbränd och rufsig i håret efter dagens havsbad satt man där och drack iskall mjölk och åt smörgåsar med mjukost innan det var dags att lägga sig uppe på sovloftet och läsa Tintinserier tills man somnade (var tokig i den fantastiskt spännande Tintin som liten:)

.

.

Ovan ser ni en god kombo som jag precis upptäckt och som jag gärna bjuder skatterna på när det ska vara ett gott, snabbt och okomplicerat sommarkvällsmål. En färsk fralla (gärna källarfranska om de små får bestämma) med ett glas saft (eller mjölk) och så lite Paprikamjukost funkar alltid!

.

.

.

I samarbete med Kavli

.

.

.

.

.

2 kommentarer till “KAVLI MJUKOST & BARNDOMENS SOMMARMINNEN DEL II

  1. Undviker för processade produkter som denna. Bättre med Norrgott från Norrmejerier , en bra ost och kanske några gurkskivor alt. tomat : )

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg