OMG OMG OMG

.

.

.

30072016-the-legend-of-tarzan-poster-1
.
.

Mraaaaauw!

.

.

.

.

Tingeling lördagsbloggisar!

.

.

.

Här kikar jag in en snabbis bara för att tipsa om en sååå bra film! Idag på eftermiddagen när det regnade så tog jag med mig ett gäng biosugna tonåringar på filmen Tarzan som är en actionfilm med svenska Alexander Skargård i huvudrollen och jag hade väl inte skyhöga förhoppningar på denna rulle (jag gillar iofs action men som ni vet brukar det ofta vara same-same) Men Tarzan var sååå bra. Precis så där maffig och häftig som man minns filmerna var när man ung (typ Titanic och co) Satt helt uppslukad med 3D-glasögon på nästippen och hetsmumsade Kinapuffar och helt plötsligt var filmen slut och det är ett gott betyg. Såå snyggt filmad och Skargård, oh mama. Nu är jag kär i honom och kommer vara så i ungefär ett dygn, det är ungefär så länge en filmcrush brukar hålla i sig!

.

.

The Legend of Tarzan får (rökheta) PPPPP. Se den om ni är sugna på lite action! (Trailer hittar ni här)

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

2 kommentarer till “OMG OMG OMG

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg