любимые дети

.

.

.

IMG_9929.

.

Jamen visst ser han lite rysk ut ikväll min lilla kåldolme! Lindade in honom i det prickiga favoritbadlakanet (Från svenska La Mienne) efter kvällsbadet här. Han har varit lite kinkig de senaste dagarna och bara velat vara nära nära så det är lite därför jag inte uppdaterat om ni undrat – vi har inte gjort så mycket han och jag utan mest myst tillsammans hemma. Hoppas på att han är piggare imorgon så vi kan hitta på något!
.
.

Nu ska jag kolla in lite Ernst här! Vet att han ”väcker starka känslor” men jag tycker han är mysig och riktigt hemtrevlig att ha här uppe i allrummet en torsdagskväll:)

.

.

Vi ses imorgon igen vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

11 kommentarer till “любимые дети

  1. Hahaha trodde jag har sett synvilla när jag läste på ryska.Vad rolig och klok och snygg och stilig och inspirerande du är Petra! Tack för din blogg!

  2. Gullis! Haha, det är så obegripligt att stackars Ernst rör upp starka känslor. Han som är så genomsnäll och oförarglig.

  3. Jag har letat runt och googlat, men inte hittat. Finns det något inlägg om hur din platsbyggda bokhylla i vardagsrummet är byggt? Vad är det för elementskydd du har? Du har varit en sann förebild när vi renoverat vårt hus!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg