DEN HÄR SNYGGINGEN HAR JAG JU INTE VISAT

.

.

.IMG_0028

.

.

IMG_0030

.

.

Kom ju på här idag att jag (nog) inte visat min fiiina födelsedagspresent. Nu var det ju hela tre månader sen jag fyllde år men det var ju lite annat fokus just i maj 2016. Fick ju en liten son bla:) Hur som helst – tadaa – där är den iaf! En så himla läcker Taraxcumlampa (maskros) design Achille Castiglioni från Flos. Denna lampa (eller egentligen denna i samma serie) har jag haft ögonen på länge…

.

,

,

IMG_0032

.

.

Den är så elegant så klockorna stannar och ger rummet i mitten dvs ”salongen” lite hotellobby över sig. Men det gick åt många glödlampor. Närmare 12 st. Stora.

.

.

.

IMG_0025-4
.’
.
.

Och när den lyser på kvällen är den så klart finast. Får försöka ta ett pics på det någon kväll tror jag (Det är ju bara så svårt att ta braiga bilder när det är mörkt men jag kan försöka)

.

.

.

.

Det var dagens pics! Ett snabbt inlägg denna lördag för nu måste jag rusa ut här men jag lovar lovar att det blir en längre hälsning imorgon. Aaaah, ibland går ju bara dagarna så galet fort!

.

.

.

Ha en finfin solig sommarkväll nu vänner! (För det är ju faktiskt sommar fortfarande, även om man läser ordet höst precis överallt:)

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

 

 

8 kommentarer till “DEN HÄR SNYGGINGEN HAR JAG JU INTE VISAT

  1. Vilka fina bilder, en fröjd för ögat!
    Extra roligt att titta och inspireras när man håller på att göra om lite själv. Blev nyfiken på väggfärgen, har du något namn/färgkod på den?

  2. Fantastiskt snygg! Minns jag fel, men hade du inte en urläcker antik byrå där bakom innan? Om du inte vill ha den längre kan jag ta den 🙂 trevlig kväll!

  3. Supersnygg! Min mamma inhandlade en när de var till Länna . Skenet på kvällen är magiskt..kan vara svårt att få till på bild😉
    Kram till dig

  4. Åh så fint det var med konsollbordet! Ja allt är verkligen jättefint. Och härlig blombukett 😊

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg