GODMORGONHÄLSNING FRÅN MAURITS

.

.

.

IMG_0440.

.

.

Goood morgon!

.

.

.

.

Här har vi en varm och solig och riktigt somrig morgon i vår Småstad – härligt härligt. Jag har intagit frukosten på trappen medans Moje sovit sött ute i vagnen. Han har ganska mycket rutiner som är same same varje dag men det är inget vi styrt, genom Anna Wahlgrenmetod eller liknande, utan det har blivit så naturligt och det är skönt. Han sover för natten mellan ca 21.00-7.00 med ett mål mat runt 5 Efter 7 är han uppe med oss och är med vid frukostbordet osv och vi gör även iordning honom för dagen och sen så sussar han igen vid 9 när syskonen försvunnit till skolan. Superbra tider som funkar toppen för oss.

.

.

.

.

.

IMG_0426
.
.

Och han har ett riktigt solskenshumör! Varje morgon möts jag av det här underbara tandlösa smilet när jag kikar ner i hans lilla säng inne hos oss (ja han sover fortfarande i vårt sovrum) och ja en dag kan ju liksom inte starta bättre:)

.

.


IMG_0450-2
.
.

Jätteglad och nöjd eller arg, en liten kille med humör är det. Och helt plötsligt från ingenstans blixtrar det till. Nu är det dagliga badet typ det värsta som finns, min son blir gaalen haha.

.

.

.

IMG_0428-3

.

.

Men det arga går snabbt över med lite pussar och bus. Maurits – hela familias lilla älsklingsgroda som nu är 3 1/2 månad

.

.

.

IMG_0469-2

.
.

Prinsen på väg ut i vagnen. De söta byxorna och kortärmad bodyn har jag hittat på Lindex och leomössan är från Livly.

.

.

.

IMG_0474

.
.
H A P P Y

.

.

.

.

Ha nu en fin måndag alla!

.

.

.

Over & Out från Moje och Mojes mami<3

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “GODMORGONHÄLSNING FRÅN MAURITS

  1. Oj! Badar ni honom varje dag? Någon speciell anledning? Har tre och som bebisar har dom kanske i snitt badat en gång varannan vecka :,D Har alltid hört att bad torkar ut och egentligen är onödigt. Men mysigt är det ju, om dom gillar det förstås 🙂 Otroligt söt är han er lille <3

Comments are closed.