PREMIÄR FÖR RUM FÖR DIG

.

.

.

.

.

.

Todeloooo!

.

.

.

.

Blev visst ett litet uppehåll här på Hofp ett par dagar och ja jag har ingen bättre förklaring än en mycket trevlig kväll med vänner och mycket gott att dricka och sen en bloggerska som efter det blev lite ”off”.. (tungt dagen-efter-huvud + jättepiggelin bebis är ju ingen jätteskön kombo direkt;)

.

.

Nåväl – idag har vi en skön söndag och jag åter igen fräsch som en nyponros ”host”:) Vi har startat dagen på allra bästa sätt med H:s lyxfrulle med nybakta scones, marmelader, färskpressad juice och gott kaffe. Mätt och belåten tänkte jag nu att jag, i samarbete med TV3, ska tipsa er om ett nytt inredningsprogram som har premiär imorgon. Det heter ”Rum för dig” och går ut på att olika kändisar får i varje avsnitt får visa uppskattning för någon i deras närhet genom att hjälpa till med ett inredningsprojekt som behöver fixas. En omtyckt mor eller kanske uppskattad dotter som behöver ett nytt kök, badrum eller sovrum…

.

.

.

.

.

IMG_0335

.
.

Fick frågan vad jag själv skulle vilja fixa för slags rum till någon nära och vad jag då skulle ta med mig för tre favoriter från mitt egna hem! Jag skulle gärna göra ett fräscht vardagsrum – tycker det är roligast att ”piffa” med. De saker jag skulle vilja ha med mig då är tre klassiker som är lite speciella i sin form och som jag verkligen verkligen gillar. Inredningsdetaljer som har lite wow över sig, som är tidlösa och som jag tycker syns lite extra. Ljusstaken Flow i tenn är en sådan sak. Detta är min allra finaste ljusstake faktiskt och liknar ingen annan (och så behöver den ju inte putsas heller – någon mer som blir toktrött på silver/mässingsputsandet?:)

.

.

.

.
IMG_0333-2
.
.

.

Soffbordet från Fontana Arte skulle också med. Gör s å mycket i ett vardagsrum. Tufft, speciellt och elegant och passar i alla miljöer.

.

.

.
IMG_0337

.

.

Och så snygg belysning vill man ju alltid ha. Har flera klassiska lampfavoriter och denna sköning från Louis Poulsen, och som heter PH 3/2, stylar jag gärna med.

.

.

Som sagt – programmet heter Rum för dig, programledare är Laila Bagge och startar imorgon måndag den 22 augusti kl 21.00 på TV3. Missa inte det:)

.

.

.

.

Nu – ut i skogen för att leta efter svamp!

.

.

.

KRAM

.

.

.

I samarbete med TV3

.

.

.

.

Rekommenderade inlägg

5 kommentarer till “PREMIÄR FÖR RUM FÖR DIG

  1. Ljusstaken var ju riktigt fin! Jag har ju också dille på ljusstakar förövrigt. Brukar ju alltid köpa några när jag går på loppis. Där kan man fynda verkligt!

Comments are closed.