DAGENS BABYBOY

.

.

.
IMG_0675
.
.

Dagens bebis här hemma! På sin gosiga lekmatta med ugglor (Jollyroom), söt lillebrorcollegetröja (en present från brors familj och är från Livly) kaninleggings från Zarakids och så alla girafferna som man hittar nästan överallt numera (från Sophie la Girafe)

.

.

.

.

.

Bonjour första höstveckan!

.

.

.

.

Ja idag har vi en riktigt grå regnig dag här i Småstaden. Jag och Maurits myser hemma, sippar mjölk i flaska och latte i mugg och tittar på morgontv (alltså The Night Manager – såå bra. På Cmore finns alla avsnitt så man kolla när och hur mycket man vill) Känner mig faktiskt lite småkrasslig och hostig så vi tar det nog piano hela dagen idag och stannar inne. Skönt med såna dagar ibland också:)

.

.

.

.

.
IMG_0655


.
.
IMG_0651

.
.

Åh vad jag älskar dig min lilla sockerprins! Inga problem alls att bara snusa och pussa på denna bebis hela dagen lång<3

.

.

.

.

Önskar er alla en fin start på veckan!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

11 kommentarer till “DAGENS BABYBOY

  1. Hej, undrar efter inlägget med tvättmaskiner. Vilket washologi använder du som lämpar sej för små barn? : ) nyfiken att prova men har en tös med känslig hud nämligen…

  2. Så söt han är lille M 🙂 Jag undrar om du vill dela med dig av nått bra ’hålla ordning’ tips så här när sommaren snart är slut och alla börjat skola/jobb igen. Kaoset är ett faktum känner jag, haha 😛 Hur ofta rensar du barnens garderober t ex och hjälper de till och städa sina rum osv? Undrar också om du (eller någon) har nått bra tips var man kan förvara post och tidningar tills man läst allt, ofta blir det att de mellanlandar på nån bänk eller köksbord.. x)

  3. Vad fin trappen blev! Jag vill gärna se fler bilder på trappräcket uppe i vindsrummet, håller på att göra om vår trapp och räcket ser superfint ut!
    Ni har ett sånt vackert hem!

  4. Gosbebis! Dör för fossingarna. Han ser ut som en pojkversion av min dotter. Vilken härlig liten pojke ni har fått. 🙂

  5. Vilken sötnos! Alltid lika trevligt att gå in på den här bloggen! Tänkte fråga om ni är nöjda med eran Bugaboo Buffalo? Tycker ni att den är trögstyrd? Saknar man att den inte har fjädring?

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg