W.O.W DAISY GRACE

.

.

.

dg.

.

Ovan: fantastiskt cool bild från Daisy Grace´s tokhyllade visning på Berns i onsdags
.
.
.

.

God kväll lördagsbloggisar!

.

.

.

Hoppas ni mår fint! Tack så himla mycket för era söta hälsningar, ni är bara så bra och så snälla<3

.

Själv är jag krasslig (hostar som jag vet inte vad) och ligger på soffan och väntar in Smörgåstårta som H i detta nu är ute och köper på Ica Maxi som ligger i köpcentret strax utanför Småstaden. Kan bli så galet sugen på just det ibland och särskilt när jag mår lite si så där och vill ha något riktigt smaskigt. Har aldrig någonsin gjort någon egen smörgåstårta (gör någon det till färre pers än ett festsällskap?) med Maxis är riiktigt god. Sen så surfar jag nya kläder och vill ha typ allt och lite till för det finns så mycket snyggt nu och bland det fräschaste hittade jag hos Daisy Grace. Ni har säkert redan hört talas om Amandas & Hannas nya projekt DG och i onsdags var det visning på Berns (jag var bjuden men var ju tyvärr inte på plats) och den var tydligen helt magisk. Kolla bara bilden från catwalken med systrarna Jankell och Amanda Ooms i sammet – vill ha a l l t. Daisy Grace är så balla så de blandade modeller i alla storlekar med skådisar och sångerskor och vanligt folk i deras visning, det gillar vi!

.

.

,dg3

.
.

Ursöta Fly away top! Daisy Grace hittar du här om du är nyfiken.

.

.

.

Nu lät det som det knastrade i gruset här utanför så nu kommer nog min tårta – mums:)

.

.

.

Ha en härlig kväll nu alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

5 kommentarer till “W.O.W DAISY GRACE

  1. Mmm… Håller med om att Ica Maxis smörgåstårtor är smarriga! Jag brukar köpa Maxis TV-macka ibland som också är riktigt najs 😋 Det har hänt ibland att vi gjort egna TV-mackor hemma med Vetekakor från Polarbröd med sallad, tomat, gurka, ägg, brieost, citronmajonäs och härligt goda räkor!
    Barnen brukar vilja ha köttbullar på deras egna små ”smörgåstårtor”.
    En liten undran… Vi är i full gång med renovering av vårt kök och jag undrar vad det är för snygg kakel ni har i köket? Är den slät eller fasad och vet du möjligen var de kommer från?
    Krya på dig 💗

  2. Stort gilla på blusen, perfekt både till kontoret och partyt! Synd att du inte kunde gå, så kul med visningar ju 🙂 Var själv bjuden till Ida Sjöstedts show men kunde inte gå jag heller. Nackdelen med att bo i Göteborg, lite för långt till Sthlm för bara en kväll på Berns så där mitt i veckan.. För mig funkar det sällan iaf.

    Men gaaah vilken rum till stora tjejen!! Wow så fint det blev, mysigt hangout för en tonåring.

    Kram från en soligt & schtekigt Rhodos!
    Catta

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg