HÖSTHÅR & HÖSTKLOCKA

.
.
.
IMG_1151
.
.

Jamen se där – då har man blivit mörk i håret igen! Kanske inte tokmörk men en ”fadad mellanbrunett” iaf:)
.

.

.
IMG_1128


.
.

Var hos duktiga Emmelie på Harmoniq som vanligt och hon la in riktigt kalla sköna färger! Ja kanske tom lite i kallaste laget men mitt hår har en fantastisk förmåga att alltid alltid dra åt guld efter några veckor så bättre att ta i lite från början tänkte vi.

.

.
.IMG_1138-2.

.

Jag gillar det mörkare (även om jag aalltid brukar trilla tillbaka till det blonda efter ett tag..) Är ju mer åt en brunett egentligen och har ju mörka ögonbryn och fransar så det stämmer kanske lite mer med mina egna färger. Hur som helst är det kul med lite omväxling och nu har jag bara mitt egna hår. Får se om jag inte sätter in lite extensions också….

.

.

.

IMG_1159
.

.

Fick en ny snyggelisnygg klocka för ett tag sen som jag tycker passar så bra så här fram åt hösten. Lite mörk och elegant med guld och svart marmortavla (märket är svenska Abbot & Mosley)
.

.

.

Så idag har jag varit hos frisören. Och haft en mysig lunchdate. Och jobbat och fakturerat och fotat produktbilder. Och bokat en Gotlandstrip över helgen! Åh vad mysigt att komma till öjn med alla skatterna så vi får hänga där med mormor och morfar ett par dagar. Ska tydligen bli fint väder så det blir härligt att suga det allra sista som är kvar ur sommaren 2016 på världens bästa ö.

.

.

.

.

Nu blir det en sen middag här! (Grillad kyckligfilé, grönsaker, halloumi, pitabröd, grillad citron och vitlökscréme. Tröttnar aldrig på denna grillfavorit:)

.

.

.

Ha nu en fin måndagskväll så ses vi imorgon!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

14 kommentarer till “HÖSTHÅR & HÖSTKLOCKA

  1. Superfin färg på håret!

    Jag undrar var du hittat klänningen du hade på dig igår på Instagram-bilden, den ser jättefin ut! 👌🏼

  2. Supersnygg som alltid. Du passar verkligen i allt, vackra kvinna. Så härligt att åka till Gotland, förstår att du längtar.

  3. Väldigt väldigt passande frisyr och färgen är jättefin på dig! Härligt med ett besök på Gotland!! Får vi följa med?..hi hi

  4. Hej Petra
    målade om tre gånger, höll på att bli tokig och fick dålig vägledning i färgaffären. Ville ha ljust ljust grått men det blev bara blått…..
    Ända tills jag testade din grey light, precis det jag var ute efter, den var perfekt!!!!
    Det blev helt fantastiskt fint!
    Stort tack jag är äntligen sååå nöjd!
    Kramar Jenny

  5. Hur gör du med bebis hos frisören? Vill också gå, min e jämngammal med din och jag undrar hur man ska tajma in det så man inte måste avbryta mitt i liksom pga bebisgråt eller amning..

  6. Så snyggt! Nu blev jag också sugen på att göra något åt mitt hår 🙂
    Kram och ha en fortsatt fin vecka.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg