ÄNNU EN TUR TILL TYG & MATTHEAVEN

.

.

.IMG_1270
.
.

IMG_1258

.

.

IMG_1252
.
..

.
IMG_1250
.
.

Igår var det ju även lite besök i lite härliga favoritbutiker. Jag köpte bla massa söta nya höstkläder på Zara till Bea, gulligt smått till Moje på NK, mumsiga praliner till mig själv och så var jag ute i Sickla och hälsade på de gulliga damerna som har butiken Zandvoort! Åh Zandvoort ute i Sickla, det har varit en favorit sen de öppnade för många år sedan och då låg i en urläcker gammal fabrik vid Sicklarondellen. Pratade med ena ägarinnan om gamla tider och om inredningstrender och jag tyckte att det de senaste åren har kommit så mycket m y c k e t mer textilier överallt och att just det är så härligt och att man bara vill ha ännu mer. Stoora lyxiga mattor och stoppade gavlar och fodrade gardiner osv osv. Hon log åt mig och sa att det har de ju haft i alla år på  Zandvoort och nu hittade jag det här gamla inlägget i arkivet som är just från ”Zandvoortfabriken” är 2011 och ja den miljön skulle ju kunna vara samma idag (allt skulle kunna vara same-same utom jag  i värsta Odd Mollrysch-pyschen haha…:)

.

.

.

IMG_1260

..

.

IMG_1272

.

.

Är ni ex ute efter sänggavel så åk dit – ni kan beställa precis den ni önskar och har tänkt er! Vår egna fina fina sänggavel i zebratyg ni vet har jag beställt härifrån. I ateljén finns det verkligen mängder med kataloger och tygprover och jag blir ju alldeles prillig i såna här miljöer. Skulle vilja ha en alldeles egen tygateljé och gå bananas i varje dag, så kul att bläddra och känna och vrida på alla prover och så doftar det så gott (Jag kan dock absolut inte sy alls så det skulle kanske inte vara en jättebra affärsidé:)

.

.

.

.IMG_1266

.
.

Och mattprover finns det på Zandvoort – hur många som helst. Har fått dille på stora mattor och dog mattdöden när jag såg nyheten från Linnie Design. Här kan man alltså beställa en enorm matta (eller ja så stor man vill – många av de vanliga standardmattorna är ju så s m å) i blank silke i de underbaraste pastelliga och grå färgerna och få en lite kontrasterande frans i kanten. Sååå snyggt. Se bara den grön-rosa – tänk den i ett flickrum… Dock skulle jag varken beställa tyg eller matta när jag var där men titta och pilla lite kan man ju alltid göra:)

.

.

.

.

Nu – en tur ner till tvättstugan med onda nacken! (Och t a c k söta för era nackspärrstips!)

.

.

..

Ha en härlig kväll snyggingar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “ÄNNU EN TUR TILL TYG & MATTHEAVEN

    1. Du kan nog få i vilken prisklass som helst beroende på modell och tyg etc:)

  1. Jag börjar sakta men säkert vänja mej å plocka in mer å mer tyg. Mattor, kuddar å plädar står ständigt på önskelistan! 🙂

  2. V var på Zandvoort i somras för att beställa sänggavel. Blev så besviken, totalt ointresserade av att sälja, ingen service trots att vi var ensamma i butiken. Kvinnan som var där satt med sin dator vid ett bord och orkade inte ens resa på sig. Riktigt oförskämt faktiskt. Kommer aldrig åka dit igen eller rekommendera till någon annan. Tråkigt att det kan vara sådan skillnad…..

  3. Hej Elisabeth! Åh vad tråkigt att höra att du har haft en dålig upplevelse hos oss. Det är verkligen det sista vi önskar. Vi är så glada för alla vår kunder och har som målsättning att heja och fråga er alla om ni vill ha hjälp med något. Vi beklagar stort om så inte var fallet vid ditt besök. Snälla ge oss en ny chans!

  4. åh!! nu fastnande jag jättemycket för den vita takkronan i tyg som är på bilden med vita soffan… Vet du Petra eller möjligtvis någon annan var den kommer ifrån? 😀

  5. @Lina, lampan kostar 1890:- och kommer från By Rydén. @Sandra. Det går fin att beställa gavlar hos oss. Titta in i butik, maila eller ring oss för prisuppgift!

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg