SOLIG DAG I STORSTAN

.

.

.

IMG_1232
.
.
IMG_1231-3


.
.

Jag och Moje på Sturegatan Östermalm Stockholm igår! Var uppe i stora Storstan för att fixa ett gäng jobbgrejer och möten som legat och väntat ett tag så det var så skönt att boka av dessa och barnvakt hade jag med mig (Sen så passade jag så klart på att äta gott och shoppa lite också när jag ändå var där!) Det var en så varm, solig och skön dag och jag älskar verkligen Stockholm, i alla fall mina favoritdelar (Vissa områden gör mig istället ganska så oskön till moods..) Har bott i Stockholm i ett par omgångar och så har jag alltid haft släkten där så jag kan stan ganska så bra. (och min dagens var gammal favoritklänning rån Storm & Marie, bomber från GANT och nya mockapumps från Twist & Tango)

.

.

.

IMG_1234


.

Moje är så lätt att ha med sig! Bebisar sover ju mest hela tiden men han kan också bara ligga där i vagnen  även när han är vaken och leka med fötterna, tugga på tuggring och jollra glatt. Väldigt sällan som han missnöjd och då är det ju något som hunger, trötthet, blöt blöja eller en rap som måste upp (han rapar + kräks m y c k e t)

.

.

.

IMG_1169-2

.
.

.
Lunchen intogs på Brillo och jag valde (så klart!) favoriten råbiff. God men inte ens i närheten av Hattfabrikens med löjrom i Västerås som är typ det bästa man kan äta i matväg (Men ni måste ju återgå till den femstjärniga med löjrom och dragonaioli pronto på ”Hatten” Vill i n t e ha tomat och krasse på min råbiff som jag fick sist. Nej gör om och gör som vanligt är ni snälla – I miss my råbiff!)

.

.

.

Idag har jag fått världens nackspärr, alltså det är inte klokt! Har aldrig haft något liknande och jag kan verkligen inte röra huvudet i sidled en mm. Ser jäätterolig ut och jag hoppas det går över till imorgon när vi ska iväg på vår weekendtrip. Kanske någon av er som har något ”bra tips” på just nackspärr?

.

.

.

Nu ska jag mata min gosebubb här men jag kikar in till er lite senare igen!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

9 kommentarer till “SOLIG DAG I STORSTAN

  1. Voltarengel ta även Pronaxen eller Naproxen i fulldos (kan även kombineras med Paracetamol i fulldos), glöm inte hålla nacken varm. Gärna värmekudde men när den inte på någon skön halsduk runt. Bra med rörelse så ut och gå, då cirkulerar blodet och smärtan kommer lätta:) Krya på dig! och fina bilder på er, har är söt den lilla:)

  2. Sitt med helt rak rygg och försök dra hakan rakt bakåt. (Som att man ska viss dubbelhakorna)
    Försök vara still i resten av kroppen. Gör 10 gånger/varje timme. Brukar fungera på mig!
    Hoppas det hjälper!

  3. Be någon hålla emot på den sida du har ont. Tryck hårt med huvudet mot den som håller emot, gör så i 20 sekunder. Släpp. Vrid nu huvudet lite till mot smärtan och tryck. Någon håller emot. Släpp. Och vrid huvudet ytterligare lite till mot smärtan/nackspärren. Någon håller emot. Gör så några gånger. Det hjälper alltid! 🍀💕👍🏼

  4. Å nei, håper det går over😯jeg har hatt det et par ganger og da måtte jeg til kiropraktor å knekke det opp. Lykke til og god tur 😊

  5. Åh bombern är ju magisk 🙂 Är det årets eller en äldre modell? Hoppas nacken blir bättre snart!

      1. Den har säkert varit jättepoppis för kan inte hitta den någonstans på nätet. Kommer du ihåg var du köpte den?

  6. En naprapat!!! Gärna en som känner din kropp så att inget blir lnas. Låt mannen massera annars, det kan hjälpa att lossa spänningar och värme. Aloe vera heat lotion kan du smörja med eftersom du inte ammar. Hoppas det blir bättre snart 🙂

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg