SOMMARPÄRLAN HAR BLIVIT LITE STÖRRE

.

.

.img_1644-2

img_1631-4

img_1638

img_1653-2
.
.

.

Gotlandshuset har ju växt lite i sommar! Från början var det ett gammalt hus från sekelskiftet som renoverades och sen byggdes det ut vid entrén med ett bad och nu har det alltså växt lite till och fått ännu ett allrum och ett till bad (som ej syns på bilderna) Sen så ska det nu också bli en ordentlig öppen spis där i hörnet där den vita Norrgavelstolen står och det kommer bli jättebra. Den nya delen med matplats (där kusinerna på pigset ovan sitter och mumsar i sig mina nygräddade våfflor) ligger i direkt anslutning till det gamla köket.

.

.

.

img_1647-2

.

.

.

Och så här ser det ut när man står i det gamla köket och tittar in i den nya delen som ligger ett trappsteg ner! Allt smälter så fint ihop tycker jag.

.

.

.

Nu ska vi mysa lördagskväll här på ön men vi ses imorgon raringar!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

.

16 kommentarer till “SOMMARPÄRLAN HAR BLIVIT LITE STÖRRE

  1. Åh gud så fint. Ett hus på Gotland – min största dröm. Dina föräldrars hus är en riktig målbild.

  2. Vilket underbart hus! Tillbyggnaden är verkligen perfekt. Jag förstår att ni alla älskar det huset och Gotland. Och vilken fin vilddjursmönstrad weekendväska! Var har ni hittat den?

  3. Fint! Och så där lagom ”asketiskt”, vilket passar utmärkt till ett sommarhus. Behövs inte mycket rysch, gardiner eller sånt eftersom man bor precis i naturen.

  4. Jättefint ! Är Matbordet nyproduktion ? Eller Auktion ? Skulle gärna ha ett likadant. En fråga till vet du eller någon annan hur lång tid det tar för mattan Lohals ( Ikea ) innan lukten försvinner. Ha en fin dag.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg