VILKEN START PÅ EN SEPTEMBERLÖRDAG

.

.

.img_1432-4
.
.

Imorse nere vi hamnen! Vi åt en maffig frukost tillsammans i stora huset allihopa och sen tog jag och H med oss tjejerna och Moje på en morgontur runt udden..

.

.

.

img_1505

.

.

Vet inte hur det är hos er men här på Gotland är det bara helt galet fint sommarväder och fast klockan bara var typ 9.30 så kändes det i luften att idag blir det en riktigt varm dag

.

.

.

img_1529

.
.
.
img_1477
.
.
.
img_1539

.

.

.

img_1502
.
.
.

Där familjen har sommarställe är det faktiskt en helt fantastisk natur och vi har allt typiskt gotländskt på ett och samma ställe. Sandstrand, stenstrand, raukar, hamnen, stenhällar, tallskogar, grusvägar, kalkbrott, stenbrottslagun, ängsmark med betande får, sparrisbonde, vindkraftverk och väderkvarn – här finns toti.

.

.

.
img_1522,
.
.
img_1496


.
.
.

Moje i bärselen (Babybjörn) på magen och då kan han följa med oss överallt han med:) Min sköna ”Gotlandsdagens” är byxor och nya coola tröja från mysmärket no 1 nämligen Ragdoll (märket är faktiskt skapat av en svensk tjej som bor i LA och finns hos Elsaleonie och visas i samarbete) Yankeekepa och Nikes på fötterna. Mojelito har toksöt dröjt med kaniner från MiniRodini.

.

.

.

.
img_1494-2
.
.
img_1561
.
.
.
img_1542

.
.
.

Japp – vi har det absolut fab allihopa här på vårt Kalkestenshawaii:)

.

.

.

.

Nu ska jag och papsen och Trulle ta en liten tur med båten på havet och sen väntar grill-lunch ute på gården!

.

.

.

.

Njut nu lördagen alla!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

10 kommentarer till “VILKEN START PÅ EN SEPTEMBERLÖRDAG

  1. Hoppas du tar det på rätt sätt, men M har armarna fel i selen 🙂 De ska sitta under banden, liksom (bildgoogla). Om du skulle känna av rygg och nacke för egen del är selen Ergobaby eller andra ergonomiska bärdon ett tips – för både dig och M!
    Ha en ljuvlig sensommardag!

  2. Jätte mysigt att du bär 😊 men i längden så rekommendera jag en mer ergonomisk sele, såsom Ergobaby, Tula, Manduca eller Beco Gemini. Har du vägarna förbi Knyt-An i Sthlm så hjälper de dig gärna. Har hört mycket gott om de. Då slipper du/ni dels rygg/axelont samt att lilla M kommer att få en mer bekvämare sittposition.

    1. Jag åkte till knyt an för att du tipsade om dem. En mer passiv service får man faktiskt leta efter, kände som att jag kom och störde fast jag var bland de första kunderna och ensam kund i butiken… Hade högre förväntningar faktiskt, försökte va lite extra trevlig för så blir jag när jag är rädd att jag tränger mig på. Känner mig så dum så här i efterhand, borde ju vara tvärtom. Handlade massor också men nu vill jag lämna tillbaka prylarna.

  3. Underbara bilder! Gotland är fantastiskt…Mina föräldrar har hus på norra delen och det är jag så glad för😊
    Stor kram till dig

  4. Vad är det för fel på babybjörn? Vi har ergobaby men lillen sitter mkt bättre i babybjörn och den är mkt skönare att bära i dessutom så vi har nu 2 dyra bärselar hemma bara för att ergobaby skulle vara såå bra..

    1. Hej!
      I en Ergobaby sitter barnet ergonomiskt i såkallad grodposition. Knäna är högre upp än höften, vilket gör att höftleden slappnar av och det blir skönare för barnet. Rumpan ska liksom vara den lägsta tyngdpunkten för att det ska vara bra för deras leder. I Baby Björn hänger benen för rakt neråt.
      De flesta vuxna vittnar också om att bärandet är obekvämt för dem i nacke och axlar. I en ergo kan man bära betydligt längre tid och på ett mer ergonomiskt sätt även för den vuxne. Det läggs ingen belastning på nacken alls.
      Gr

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg