YES NU TAR VI FREEEEDAG

.

.

.

img_2370
.
.

Fredagensbuketten står ny på och härlig på sidenordet (Asplund) i salongen! Det är min bästa honey som varit och handlat buketten idag och han vet ju precis vad jag gillar (tror nog att han fick lite hjälp av de söta damerna på stammisstället Mästerblomman nere på stan också. De har nog ganska bra koll på vad jag gillar vid det här laget:)

.

.

.

img_2354-5

.
.

.

.

.

Bonsoir!

.

.

.

.

Här hemma spelas det nu R & B för fullt och jag ligger i soffan och smuttar riktigt kalla Minuty (nej har ännu inte tröttnat på rosé denna sommar – godaste som finns fortfarande i september) och har ont och är stel som jag vet inte vad. Var nämligen en sväng hos bästa naprapaten Birger idag som hittade felet på min höft (hurra!!) och som knådade och stretchade och drog och körde ultraljud, ojoj. Var en ”muskelgrej” i höften och inte benet som jag var rädd för som spökar och stökar och ja jag var helt enkelt för ivrig i somras när jag ville komma igång efter förlossningen… Yes det straffade sig och det i månader s u ck (precis som många kloka påpekade) och jag råder verkligen alla alla gravida att ta det  l u g n t med träningen efteråt. Man hinner ju med det också sen, trots att man är SÅ ivrig!

.

.

Nu ska jag ta mig ut till köket och köra middagsfix tillsammans med älsklingen! Det är bland det mysigaste jag vet när helgen kommer; att ha det härligt nystädat och fixat överallt, tända ljus och sen laga extra god mat tillsammans men min man och dricka lite gott och lyssna på bra musik under tiden (Ikväll blir det Saltimbocca och potatisterriner – mums!)

.

.

.

img_2363

.
.
.

.

Ha nu en alldeles förträffligt härlig kväll vänner!

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

8 kommentarer till “YES NU TAR VI FREEEEDAG

  1. Skönt att du fått hjälp av en naprapat, en bra sådan är guld att ha! Jag går minst en ggn i månaden för att hålla ordning på diverse spänningar som uppkommer, lika viktigt stt unna sig, eller ksnske ännu viktigare än skönhetsbehandlingar 😊

  2. Hej Petra, Du är otroligt Duktig på att få en fin helhet i inredningen. Jag är lite nyfiken och undrar om det är något Du vill dela, vad det blev av Din önskan om att tillföra antika möbler? Tänker på byrån Du hade stående där tidigare, har den fått en ny plats i ert hem. Eller har Du ändrat Dig med den tanken om äldre möbler i Ert hem.
    Fint med sidebordet från Asplunds där, den knyter ihop det med Ditt skrivbord som syns i hallen.
    Kram från Ninni.

  3. Aaah. 🙂 Lika njutbar läsning som alltid(undantaget höftvärk förståss!).
    Feelgood ända in i hjärtat! Hoppas ni har en bra helg! 🙂

  4. Snygg vas med fint innehåll. Får man fråga var vasen är inköpt? Tack för en härlig blogg. Full av inspiration.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg