EN GÅRDAGENS PÅ THE MALL

.

.

.

img_2441-2
.
.

En gårdagens varsågoda! Yes det blev en tur till Småstaden stora Erikslundgalleria väster om stan. Gallerian har faktiskt blivit bättre och nu finns det tom en kul klädaffär för damer därute i form av Johnells annars har det bara varit same same som över hela Sverige med MQ, Lindex, HM & Co. Men restaurangutbudet är tyvärr och fortfarande i n t e kul och det är så konstigt tycker jag. Tror att en härlig restaurang som typ Melanders i Täbygallerian skulle funka toppen. Vi var hungriga men valde och äta på Ikea för där vet man iaf vad man får och att det är hyfsat fräscht:S

.

.

img_2447

.

.
.

På mig hade jag min gamla favvobomber från GANT (herregud vad jag använt denna jacka – bästa köpet men tyvärr verkar den inte gå att få tag på längre) ny megaskön armygrön tisha från Ragdoll (älskar allt från Ragdoll och du hittar den här) och nya svarta tighta jeans från Maison Scotch (och jag har sett att min kollega Emma också har fastnat för dessa snyggingar med knappar) Ett superköp om ni gillar svarta jeans (och mina kommer från Elsaleonie) Klockan är från Abbott & Mosley.

.

.

img_2451.

.
.

På fötterna hade jag höstens nya tuffa vardagsskor! Men förstå hur sköna dessa är och så har de inbyggd kilklack så man ”får lite höjd” utan att vara ”klackiga”, stort gilla på det (kommer från Pavement och finns här)

.

..

img_2457-4

.

.
.

Var och fixade höstiga gelenaglar på Harmoniq nere på stan förra veckan och är jättenöjd – korta, riktigt mörka och rockiga:)

.

.

.img_2466

.
.

och runt halsen en tunn guldig kedja med en liten liten kolibri. Tycker detta enkla smycke är helt underbart (från märket Pernille Corydon och finns här)

.

.

.

Idag tog vi en tidig tur ut till en Mälarö utanför Småstaden där det finns ett riktigt bra spår i skogen att motionera runt! Så det gjorde vi (gick ju inte direkt toksnabbt för mig, vagnen och höften kanske) och sen stannade vi till vid en av grillplatserna och H grillade korv åt oss och det var så mysigt att sitta där och mumsa lunch i höstsolen.

.

.

Nu är det strax kalasdags för Bea här och efter att jag skjutsat henna ska jag åka till Handlesträdgården och leta fina nya lökar till rabatterna. Missade att plantera ut nya förra hösten och tänker inte göra samma misstag igen för i våras var det ganska glest bland tulpanerna vad jag minns (hade ju mest fokus på lite annat där i maj:)

.

.

.

Önskar er en skön söndag raringar!

.

.

.

.

KRAM

.

.

.

.

Inlägg i samarbete med Elsaleonie.se

.

.

.

6 kommentarer till “EN GÅRDAGENS PÅ THE MALL

  1. Åh Johnells är såå bra. Funnits länge här men hottat upp sig sista åren. Var faktiskt precis där i dag och letade vinterjacka. Mmm många fina finns det.

  2. Snälla fina du. Kan du inte skriva hur du resonerar med dig själv och dina barn kring er konsumtion? Jag vet att det inte är kul men vi måste ta ansvar allihop om denna planeten inte ska gå under. . Inget illa menat – bara veta hur du tänker. .

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg