VÄRSTA LAMPTIPSET TILL HÖSTMYSET

.

.

.
img_2503
.
.

Åh – där har vi min sprillans nya lampa uppe i tvrummet! Om ni frågar mig så är detta den absolut optimala höstmyslampan.

.

.

.
img_2485-2

,
,
Men hur snygg? Den har liksom allt en sån där extrabelysning ska ha. Vackert perfekt ljus (typ det viktigaste ja:) dimmer som är så bra (och nödvändigt – alla husets lampor, både bords och takvarianter, har dimmer) Vill ha flera och i alla hörn och strössla ut typ överallt nu när mörkret kommer.

.

.

.
img_2497
.
.

Har inte sett denna lampa någonstans innan men blev så glad när jag fann den. Lagom stor är den också och ryms tex i ett vanligt fönster. Och det allra bästa? Det är ingen fancy designlampa som kostar multum utan kommer från Menu

.

.

.
img_2490

.
.
Menulampan fann jag hos Sävedalens Belysning för er som undrar och det får bli höstens absoluta lamptips (som hade 15% rea i förra veckan också så där gjorde jag ett fynd – tack för tipset Starwoman)

.

.

.

.

Nu ropar H från köket att middagsmaten är klar här så got – to – go! (Lite småstressigt på just lill-lördagarna i vår familia då alla de 3 stora skatterna har sina aktiviteter..)

.

.

(Men jag kikar in snaaart igen jag lovar!)

,

,

.

KRAM

.

.

.

.

,

17 kommentarer till “VÄRSTA LAMPTIPSET TILL HÖSTMYSET

 1. Som ett hotell! Perfekt 🙂 allt e som att komma in i en fancy hotellsvit hos er..amazing 🙂
  Kram Åsa

 2. Ursnyggt! En fråga gällande lamor, älskar din tavelbelysning i trappan, var har du köpt den? Och en till fråga OM du orkar :).. Går den på batteri eller liknande? Tusen tack! Lina

  1. Tavelbelysningen har jag köpt i en lampbutik iVästerås som inte finns kvar. Men det är ingen specialare utan en vanlig ganska stor tavelbelysning i borstad metall. Lampan går på el och sladden är infälld i väggen (därför syns den inte)

 3. Hejsan!
  Vilken fin färg på väggarna i tv-rummet , vad är det för färg??
  Håller på och letar färg till min hall och detta ser ut som om det skulle bli snyggt även hemma hos mig😉 Tacksam för svar
  Mvh Millan

  1. Det är min egna Nordsjökulör som heter HoP Greige och färgen är Xtra matt. Lycka till med målandet:)

 4. Jag har också en färgfråga, ni har målat på Gotland med en grå liksom gammal utomhusfärg som jag inte hittar vad den hette när du skrev om den.
  Kram Marie

 5. Du har så fint hemma hos dig! Angående lampor så skulle jag vilja fråga om du kan tipsa mig om några snygga plafonder? Vi har precis byggt till och behöver snygga taklampor som hänger högt eller plafonder! Hoppas du kan hjälpa mig då jag inte hittar nått snyggt/bra.

Comments are closed.

Rekommenderade inlägg